Branșarea/racordarea la sistemul de distribuție a apei potabile, respectiv la sistemul public de canalizare presupune parcurgerea a câteva etape

1. Depunerea unei cereri tip (care se ridică de la sediul nostru) pentru executarea branșării/racordării; După depunerea cererii de branșament, echipa S.Ed.C Mioveni vă va contacta în vederea programării lucrărilor.
2. Proiectul tehnic – întocmirea proiectului de execuție branșamente de apă și racord canalizare se execută cu personal din cadrul societății noastre - doar pentru abonații din zonele: Budeasa (apă), Țițești (apă), Davidești (apă), Vulturești (apă), Hârtiești (apă + canalizare), și Bălilești (apă), sau poate fi făcută și de firme specializate.
Cererea de execuție proiect branșament apă/racord canalizare va fi însoțită de copie a C.I., act de proprietate sau adeverință de rol, plan de încadrare în zonă, plan de situație.
3. Cerere de emitere a avizului tehnic (după caz);
Eliberarea avizului de branșare se realizează în două faze:
I. Avizul de principiu – eliberat în vederea obținerii autorizației de construire și va cuprinde date generale privind posibilitățile și condițiile de branșare a utilizatorului, date ce vor sta la baza întocmirii documentațiilor de către un proiectant autorizat.
II. Avizul tehnic de branșare definitiv – prin care se însușesc soluțiile tehnice adoptate de proiectant prin detaliile de execuție.
Documentația anexată cererii pentru avizul definitiv va trebui să conțină: # Memoriu tehnic privind descrierea soluțiilor adoptate în cadrul proiectului pentru branșarea la rețeaua de apă; # Scheme de montaj al conductelor de apă; # Certificatul de urbanism; # Planul de încadrare în zonă, la o scară de 1:500; # Actul de proprietate/împuternicire dată de proprietar;
* S.Ed.C. Mioveni are obligația de a elibera avizul definitiv în maxim 30 de zile calendaristice de la depunerea documentației complete.
Eliberarea avizului de racordare la sistemul de canalizare în vederea evacuării apelor uzate, solicitantul va pune la dispoziția noastră date asigurate de un proiectant autorizat, respectiv breviare de calcul cu estimări ale debitelor și compoziției apelor uzate care urmează a fi evacuate în rețeaua de canalizare.
Documentația anexată cererii pentru avizul de racordare la rețea va trebui să conțină: # Certificat de urbanism; # Planul de încadrare în zonă, la o scară de 1:500; # Actul de proprietate/împuternicire dată de proprietar.
4. Semnarea contractului de branșament/racord;
5. Semnarea contractului de furnizare a serviciului de apă/canal;
6. Execuția lucrării și punerea în funcțiune a branșamentului/racordului;
7. Semnarea procesului verbal de recepție calitativă;
La recepția lucrării vor fi efectuate probe de presiune și etanșeitate.
8. Intrarea în vigoare a contractului de furnizare a serviciilor de apă/canal.


Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea