Ministrul Tineretului și Sportului, în inspecție pentru Campionatul Mondial de kaiac-canoe de la Bascov-Budeasa

Ministrul Tineretului și Sportului, Marius Dunca, împreună cu președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, au făcut miercurea trecută o vizită oficială la Complexul Sportiv Național Bascov-Budeasa, unde în perioada 27-30 iulie se va desfășura Campionatul Mondial de Kaiac-Canoe pentru juniori.
Ministrul Marius Dunca a dorit să vadă în ce stadiu se află pregătirile pentru concursul la care vor participa aproximativ 100 de țări și nu mai puțin de 1.600 de sportivi din întrega lume, fiind mulțumit de stadiul pregătirilor de la Complexul Sportiv Național Bascov-Budeasa, coordonate de directorul giorgiu Gingăraș.
“Acest eveniment este important și pentru Consiliul Județean Argeș, pentru că e vorba atât de imaginea Argeșului, cât și de imaginea României și am lucrat intens pentru ca totul să se desfășoare la un nivel cât mai înalt”, a precizat președintele CJ Argeș Dan Manu.
Consiliul Județean Argeș a avut o contribuție majoră în asigurarea infrastructurii din zonă atât pentru cele două curbe situate pe traseele spre baza nautică: una în Budeasa, pe drumul dinspre Mărăcineni, traseu pe care vor sosi sportivii cazați în Mioveni, iar cea de-a doua în Bascov, dinspre DC 219 A Bascov-Budeasa spre tribună și Hotelul Star cât și pentru asfaltarea drumului care duce la bază.
De asemenea, în luna martie, ministrul Apelor, Adriana Petcu, a făcut o vizită în Argeș ocazie cu care președintele Dan Manu a solicitat și draga pentru decolmatarea lacului. A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea