Ministrul Teodor Baconschi, ambasadorul oraşului Curtea de Argeş

# Mircea Andrei, preşedintele PDL Argeş: „PSD-ul şi Constantin Nicolescu sunt groparii acestui judeţ. Drăghici trebuia să ne aştepte cu o lopată în mână„ Ministrul Afacerilor Externe al României, Teodor Baconschi, a făcut o vizită în municipiul Curtea de Argeş. Primul obiectiv trecut în agenda ministrului a fost Mănăstirea Curtea de Argeş unde, împreună cu senatorul Mircea Andrei,  prim-vicepreşedinţii PDL Argeş Cătălin Teodorescu şi Gabriel Bratu, liderul PDL Curtea de Argeş, Ştefan Lăzăroiu şi secretarul organizaţiei judeţene Florin Frătică, au făcut o vizită Înalt Preasfinţitului Calinic. În continuare, Teodor Baconschi a vizitat Transfăgărăşanul unde, în acest moment se fac lucrări de reabilitare. Aici s-a întâlnit şi cu reprezentanţii firmelor care se ocupă de asfaltare, în frunte cu managerul Gheorghe Axinte, care a promis că în trei săptămâni lucrările vor fi gata.  „Ce am constatat este vizibil cu ochiul liber: judeţele roşii sunt cel mai puţin dezvoltate în toată ţara. Este păcat că un judeţ ca Argeşul, cu un asemenea potenţial turistic, nu este exploatat deloc în sensul bun. Vă promit că voi promova Argeşul nu doar în Guvern, ci şi în străinătate. Cred că ar trebui să deschideţi şi la Bruxelles un mic birou de promovare”, a spus ministrul Afacerilor Extene.
Senatorul Mircea Andrei, a declarat: „Toamna trecută, am promis argeşenilor că voi milita pentru reabilitarea Transfăgărăşanului, iar astăzi vedeţi două feţe: porţiunea stricată de drum care  reprezintă PSD şi porţiunea refăcută,  care  reprezintă PDL. Transfăgărăşanul nu a mai fost reabilitat de 30 de ani.  PSD-ul şi Constantin Nicolescu sunt groparii acestui judeţ. Drăghici trebuia să ne aştepte cu o lopată în mână, să dea un pic de zgură. Acesta are interdicţie să se întâlnească cu munca, el se întâlneşte doar cu firma de consultanţă.”
Ministrul Teodor Baconschi a acceptat propunerea lui Mircea Andrei de a fi ambasadorul municipiului Curtea de Argeş, ţinând cont de faptul că scopul vizitei sale a fost acela de a elabora un plan de promovare a obiectivelor turistice din Argeş.  L.G.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea