Primarul Ionică a criticat investiția de 300.000 de lei de la Școala „Tudor Mușatescu”, deși lucrarea a fost asumată de administrația locală

# „O construcție urâtă care nu se potrivește cu nimic, inutilă și inestetică” # Conducerea școlii consideră că dacă lucrarea nu era realizată, ea punea în pericol integritatea corporală a elevilor și pietonilor
La ședința de Consiliu Local Pitești, din luna iunie, a fost aprobată recepția investiției „Construire zid de sprijin teren și reconstruire gard” la Școala Gimnazială „Tudor Mușatescu” (Școala nr. 17 Pitești). Valoarea totală a lucrării a fost de 302.472,37 lei, inclusiv TVA. La acest proiect a luat cuvântul și primarul Piteștiului, Cornel Ionică, ce a criticat investiția în termeni foarte duri, susținând că Primăria sprijină sistemul educațional cu sume foarte mari, dar nu poate controla, de multe ori, cum se cheltuie acești bani. „E o mizerie, o porcărie de lucrare! Asta înseamnă să gestioneze alții banii Consiliului Local! Au comandat un proiect de râs! Noi, Consiliul Local, abilităm unitățile de învățământ să deruleze niște proiecte. Acolo zici că e o cazemată, a ieșit o mizerie!”, a tunat și fulgerat Cornel Ionică în Consiliul Local Pitești.

De asemenea, deși în urma lucrării a fost realizat un zid de protecție împotriva alunecărilor de teren și un gard, primarul Ionică consideră lucrarea inutilă: „O construcție urâtă care nu se potrivește cu nimic, inutilă și inestetică. Cu banii ăia se putea face altceva”, a mai adăugat primarul Piteștiului.
Am fost și noi la fața locului și am observat o lucrare normală, în care malul a fost foarte bine consolidat. Conducerea școlii consideră că lucrarea este una foarte bună și utilă deoarece gardul a fost consolidat și refăcut complet, iar înainte de lucrare acesta punea în pericol integralitatea corporală a elevilor și pietonilor. O parte din părinții elevilor de la „Tudor Mușatescu” consideră că nemulțumirile primarului Cornel Ionică vin pe fondul nerealizării comasării dintre Școala nr. 17 cu liceul Odobescu, aflat gard în gard cu unitatea școlară, ci nicidecum cu lucrarea cu pricina, investiția fiind doar un pretext.
Alex Vlaicu

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea