Preşedinta Adriana Croitoru de la PC a pierdut procesul cu Agenţia Regională de Mediu

Adriana Croitoru, preşedinte al Organizaţiei de Femei a Partidului Conservator Argeş, a pierdut procesul cu Agenţia Regională de Mediu Piteşti la prima instanţă. Aceasta a dat în judecată Agenţia şi directorul general al acesteia pentru anularea deciziei de eliberare din funcţia de consilier superior şi obligarea pârâţilor la plata sumei de 50.000 lei, reprezentând drepturi băneşti neînacasate şi daune morale.
În anul 2010 Agenţia Regională pentru Protecţia Mediului Piteşti şi Agenţia pentru Protecţia Mediului Piteşti au fost supuse reorganizării, conform HG nr. 918/2010. Preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului a adoptat o decizie, prin care a adoptat numărul maxim de posturi pentru ARPM Piteşti, succesoarea în drepturi şi continuatoarea APM Argeş, desfiinţată ca efect al reorganizării. Astfel au fost aprobate 68 de posturi pentru ARPM Piteşti, care a preluat activitatea şi personalul fostei APM Argeş, în condiţiile în care, anterior organizării, cele două instituţii aveau împreună 86 de posturi. Acest fapt a impus scoaterea la concurs a posturilor.
Acum începe „valsul”. Adi Croitou, în momentul în care s-a pus problema concursului, a început cu ameninţările de genul „am să vin secretar de stat şi am să termin cu toţi de pe aici”. I s-a adus la cunoştinţă de către ARPM Piteşti că responsabilitatea pentru consecinţele nedepunerii opţiunii cu privire la participarea la examen, precum şi neprezentarea la examen, îi revine în exclusivitate. Opţiunea aleasă de Adi Croitoru a fost aceea de a nu se prezenta la examen, ceea ce a condus la eliberarea acesteia din funcţie.
Concluzia: Nu s-a prezentat la examen, a fost eliberată din funcţie şi s-a dus la instanţă cu jalba în proţap. Aceasta susţine că postul său a fost declarat vacant în mod nelegal, acesta existând şi în prezent, iar pârâţii, tot în mod nelegal, au obligat-o să se prezinte la un nou concurs. Aşteptăm cu interes recursul şi numirea doamnei mai sus menţionate în funcţia de secretar de stat, care va aranja mulţi în momentul numirii sale. A.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea