Tarife mai mici în timpul săptămânii la Baza de Agrement „BEMO”

Societatea Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, administratorul Bazei de Agrement “Bemo” din orașul Mioveni,  informază că începând de luni, 10 iulie a.c., va practica tarife diferențiate, în funcție de zi, pentru accesul în ștrand.
În timpul săptămânii, în zilele de luni până vineri, adulții vor plăti pentru un bilet de acces 4 lei, iar elevii, studenții și pensionarii, numai 2 lei. În weekend (sâmbătă – duminică), tarifele vor fi 7 lei pentru adulți și 3 lei pentru elevi, studenți și pensionari. Închirierea unui șezlong consta 5 lei. Totodată, copiii cu vârste de până în 10 ani vor avea intrarea gratuită în orice zi a săptămânii.
Baza de agrement a orașului Mioveni este deschisă publicului, zilnic, între orele 08.00 – 20.00 și își așteaptă vizitatorii cu bazine pentru adulți și pentru copii și plajă, wi-fi, șezlonguri, terasă, vestiare, spațiu de joacă pentru cei mici, asistență medicală, serviciu salvamar. Obiectivul beneficiază de serviciu de pază și ordine publică, iar începând din acest sezon și de un sistem de supraveghere video.
Transportul către baza de agrement vă este oferit gratuit, din oră în oră, cu un trenuleț ce pleacă zilnic de la stația de autobuz din apropierea Catedralei “Sf. Petru și Pavel”, între orele 10.00 – 12.00 și 17.00 – 19.00. În funcție de solicitări, în weekend cursele sunt efectuate mai des.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea