Star Fix, trupa Casei de Cultură a Studenților Pitești, premiată la ”SIBIU DANS FESTIVAL”

Casa de Cultură a Studenților Pitești, prin  – Star Fix, au reușit să claseze județul Argeș pe podium la cea de-a XIV/XXVI-a ediție a Festivalului Studențesc ”SIBIU DANS FESTIVAL”. În competiție s-au înscris 13 centre universitare din țară și străinătate.
Din cele 13 centre universitare participante, Casa de Cultură a Studenților Pitești, prin Star Fix, a reușit să obțină medalia de argint – premiul II, la dans de character – secțiunea grup, și medalia de bronz – premiul III, la show revue – secțiunea formative. La ambele categorii premiul I a fost câștigat de participanții din Serbia.
Sibiu Dans Festival 2017 a fost organizat de Casa de Cultură a Studenților Sibiu și cofinanțat de Ministerul Tineretului și Sportului, Consiliul Județean Sibiu, prin Filarmonica de Stat Sibiu, Consiliul Local Sibiu, Primăria Municipiului Sibiu.
Evenimentul a cuprins o serie de spectacole care au inclus dansuri originale pe toate gusturile. Nu a lipsit baletul modern, street dance-ul și hip-hop-ul, dar nici dansul modern, cel de character și show revue. Toate acestea au fost puse  n scenă de studenți români, dar și de peste hotare, veniți din cincisprezece centre universitare. Ediția din acest an a festivalului a debutat vineri, 30 iunie, la Cercul Militar, cu un maraton de peste patru ore de muzică, dans și voie bună. Criteriile de jurizare au fost următoarele: originalitatea, compoziţia coregrafică, valoarea interpretativă și impresia artistică.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea