Nuntă de poveste în familia primarului din Lunca Corbului

# La petrecere au fost prezente numeroase personalităţi și zeci de primari, mai ceva decât la o ședință de Colegiu Prefectural
Un aşteptat şi fericit eveniment s-a produs, sâmbătă, la Lunca Corbului: doi tineri frumoşi şi-au jurat credinţă veşnică şi, împreună cu prietenii, cu foarte mulți prieteni, au sărbătorit tocmai până a doua zi dimineaţa.

Este vorba de fiul îndrăgitului primar argeșean, Gheorghe Drăgan, care păstorește destinele comunei Lunca Corbului de mulți ani. Cristinel Mircea Drăgan i-a jurat, sâmbătă, alesei inimii sale, Daniela, dragoste și credință, în biserica ”Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril”, din satul Silișteni. Daniela a făcut, și ea, același lucru, sub privirile atente ale părinților, nașilor, preotului și a numeroși invitați.

Apoi, „ostilităţile” s-au mutat la restaurantul Stejarul. Sala mare a fost efectiv plină de sutele de prieteni veniţi să le ureze celor doi „Casă de piatră!” Vinul bun pesemne că a dezlegat şi picioarele celor  peste 800 de invitaţi aşa încât, la un moment dat, întreg restaurantul se afla pe ringul de dans. Meniul a fost unul de mare clasă. De mâncarea exclusivistă s-au bucurat sutele de prieteni ai mirilor și familiilor acestora, printre care am remarcat numeroase personalităţi, începând cu prefectul Emilian Dragnea, unul din foștii prefecți ai județului, Gheorghe Davidescu, deputatul PSD Cătălin Rădulescu, oameni de afaceri (Gheorghe Griguță - Coniz Romarg, Aurel Micu - Beto Construct etc.), numeroși primari și viceprimari, printre care Ion Dumitru (Albota), Laurențiu Micu (Săpata), Sevastian Roșu Pupăză (Stolnici), Ionel Moloiu (Hârsești).
Mariana și Gheorghe Drăgan, socrii mari, au strălucit de bucurie. La fel și socrii mici, Florica și Mihail Mazilescu. De miri, nu mai vorbim, pentru că au fost, toată noaptea, așa cum se vede și în imagini, în centrul atenției.
Casă de piatră! – le urăm și noi, și felicitări fericiților părinți!
A.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea