Lichidatorul Laurenţiu Dumitrana, acuzat de bancrută frauduloasă

Pe data de 7 iulie, la Judecătoria Pitești a fost înregistrat un dosar, cu obiectul bancrută frauduloasă, mai exact pentru infracţiuni contra patrimoniului prin nesocotirea încrederii, pe numele lichidatorului Laurențiu Dumitrana. Parte civilă în dosar este o fostă fabrică de cherestea din Curtea de Argeș, SC Rom Forest Exim SRL, reprezentată prin consorțiul Mit Insolv SPRL, Mincu și Asociații SP/RL și  SCP Lex Insolv SPRL.
Lichidatorul Laurenţiu Dumitrana - reprezentant al Laurance Dum IPURL, ar fi acuzat că a prezentat datorii inexistente sau a arătat în registrele debitorului, în alt act sau în situaţia financiară sume nedatorate. Tot legat de firma Rom Forest Exim, în anul 2013, Dumitrana ca lichidator al societății a organizat o licitaţie pentru vânzarea unei părţi din bunurile fabricii, ce consta în utilaje ieşite din uz, doar că licitația a fost organizată fără acordul celuilalt lichidator judiciar și a fost anulată. Situația a fost tragico-comică deoarece câștigătorul licitației a încărcat marfa și se pregătea să plece, dar a fost oprit de celălalt lichidator care venise împreună cu poliția. Organele legii au stabilit ca toată marfa să fie descărcată înapoi în fabrică.
Cert este că, la o zi distanță de la licitația respectivă, petrecută în 2013, Laurențiu Dumitrana renunțase să mai reprezinte societatea Rom Forest Exim ca lichidator judiciar şi a fost înlocuit. Totuși, se pare că deciziile luate de acesta ca lichidator al fostei fabrici de cherestea în acea perioadă se resimt și astăzi.A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea