A treia oară a fost cu noroc! Maiorul Bogdan Olar a promovat concursul de inspector-șef la ISU Argeș

Pe 11 iulie s-a desfășurat un nou concurs pentru ocuparea funcției de inspector șef la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş. La concurs s-au însris trei candidați maiorul Bogdan Olar, locotenentul colonel Cătălin George Pintescu-Grădinaru, fostul prim-adjunct al ISU Olt, şi locotenentul colonel Petruț Lucian Barbu. Împuternicit în funcția de inspector șef în anul 2016, maiorul Bogdan Olar a dat de două ori examenul pentru post, dar fără succes.
A treia oară a fost cu noroc, iar maiorul Olar a trecut examenul cu nota 8,85 în urma probei de interviu susținută. Acesta a fost urmat de Cătălin George Pintescu-Grădinaru cu 6,70 și de Petruț Lucian Barbu cu 5,22. Începând cu data de 12 iulie, maiorul Bogdan Olar a fost numit inspector șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Puică Nicolae” al județului Argeș. Olar Bogdan este născut în anul 1979, în localitatea Curtea de Argeș și este absolvent al Liceului militar Constantin Brîncoveanu Ploiești - promoția 1997 și al Academiei de Poliție, Facultatea de Pompieri - anul 2002. Totodată, în anul 2011, ofițerul a absolvit un program de masterat în domeniul Managementul Situațiilor de Urgență.
Cu o carieră militară de aproape 15 ani în arma „Pompieri”, noul comandant al salvatorilor argeșeni a ocupat diverse funcții de conducere la nivelul subunităților operative, precum și în echipa managerială a inspectoratului.
Inspectorul șef al ISU Argeș este absolvent al Cursului de Expert al Mecanismul European de Protecție Civilă și membru al echipei naționale de căutare-salvare urbană RO - USAR, certificată INSARAG pentru participarea la misiuni internaționale, sub egida ONU, în cazul producerii unor dezastre majore. A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea