După ce a fost somat în scris de conducerea Primăriei Bradu, Frătică a predat cheile biroului de viceprimar

# Singurul obiect personal din biroul  fostului viceprimar era... distrugătorul de documente!
Telenovelă cu final așteptat la Bradu. Cramponat peste măsură de funcțiile deținute până nu demult în Primărie, fostul șef absolut al comunei, Florin Frătică, s-a despărțit cu greu de cheile puterii. Ultimele pe care le-a predat, după somații verbale și scrise, au fost cele ale biroului de viceprimar, funcție pe care nu o mai deține de două luni.
Inițial, Frătică a refuzat predarea cheilor pe motiv că, la Tribunalul Argeș, a contestat decizia de demitere a sa. După ce a pierdut procesul, s-a agățat de motivații stupide, cum ar fi intrarea în diverse concedii, medicale sau de paternitate. Oficialii instituției, după mai multe comunicări verbale către acesta, prin care i-au solicitat predarea cheilor, i-au întocmit și o hârtie oficială. Termenul de 24 de ore stipulat în aceasta a fost, și el, depășit de marele fost primar, însă, până la urmă, a venit și a predat cheile.
Singurul efect personal pe care Frătică a și ținut să și-l ia acasă a fost un distrugător electric de documente, sculă fără de care, probabil, nu își putea desfășura, în vremurile sale bune, activitatea.A.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea