Avocatul Cătălin Gherzan s-a înscris în ALDE

Cunoscutul avocat Cătălin Gherzan a decis să se implice în politică și a ales să se alăture ALDE. Împreună cu echipa ALDE, avocatul și-a propus realizarea mai multor proiecte pentru argeșeni. Un aspect care a cântărit mult în decizia lui Cătălin Gherzan de a intra în politică a fost prietenia dintre acesta și președintele ALDE Pitești, Robert Tudorache, secretar de stat în Ministerul Energiei.
”M-am înscris în ALDE pentru că este un partid serios, un partid care are multe de spus în politica românească. Mă cunosc de mult timp cu Robert Tudorache. Acest lucru a cântărit mult în decizia mea de a intra în politică. Sunt convins că alături de echipa ALDE voi putea face multe lucruri bune pentru piteşteni, pentru argeşeni!”, a declarat Cătălin Gherzan.
Cătălin Gherzan a participat miercuri, 19 iulie, la ședința organizației municipale, unde, pe lângă politică, s-a vorbit și despre alte teme. Doctorul stomatolog Eny Pavel, vicepreședinte ALDE Pitești, le-a ținut celor prezenți un curs pe teme medicale. De altfel, de câteva luni Eny Pavel organizează o campanie de prevenție și educație medicală, adresată tuturor piteștenilor. La eveniment au mai fost prezenți Simona Brătulescu, vicepreședinte CJ Argeș și copreședinte ALDE Argeș, președintele ALDE Pitești, Robert Tudorache, secretar de stat în Ministerul Energiei, consilierii locali piteșteni Ionuț Olariu și Ionuț Zidaru. A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea