Costinel Vasilescu, favorit în cursa pentru Primăria Curtea de Argeş în 2012

Săptămâna trecută la Curtea de Argeş a fost finalizat un sondaj de opinie făcut professional, după spusele unor membrii PNL. Datele oficiale ale sondajului nu au fost date publicităţii. Acest sondaj a fost făcut de Partidul Naţional Liberal. Conform surselor noastre, PNL a urcat pe primul loc în preferinţele electoratului în ceea ce priveşte opţiunile de vot pentru partide. Potrivit sondajului, la primărie, cel mai bine clasat a este candidatul PNL, actualul viceprimar al oraşului, Costinel Vasilescu. Acesta se află la o mare distanţă faţă de candidatul PSD, Nini Diaconu. O mare problemă a actualului primar este faptul că procentul său este mult sub procentul partidului. Totodată e interesant de aflat care ar fi poziţia actuală a viceprimarului, întrucât acum două luni spunea că se va retrage din politică. Am încercat să luăm legătura cu domnul viceprimar, dar fără succes.
Suntem curioşi cum vor decurge negocierile la nivelul alianţei. La acest moment, cu un mare procent în spate, Costinel Vasilescu, ar trebui să fie candidatul susţinut de USL. Decizia luată la nivel naţional spune că cel mai bine clasat candidat va fi susţinut de alianţă. Nu trebuie însă uitat că Nini Diaconu este bine cotat în PSD şi s-a făcut deja un anunţ care spunea că USL îl va susţine la alegerile din 2012.
În acest caz sunt două variante. Una ar fi ca PSD-ul să plece capul în faţa PNL-ului şi să recunoască înfrângerea la Curtea de Argeş şi atunci Costinel Vasilescu va fi susţinut de USL şi a doua variantă ar fi ca Nini Diaconu să cadideze şi în acest caz nu pot să nu îmi amintesc declaraţia făcută de Ştefan Lăzăroiu, preşedintele organizaţiei PDL Curtea de Argeş, cu ceva timp în urmă: “Primăria Curtea de Argeş va fi câştigată de un partid de dreapta…. Sunt sigur că PDL va face echipă bună cu actualul viceprimar, Costinel Vasilescu!” L.C.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea