Reuniune democrat liberală la Câmpulung

# Dorin Falcă: „E timpul să ridicăm Câmpulungul! Voi contribui serios la acest aspect.“ Joia trecută a avut loc la Câmpulung şedinţa  Biroului Permanent Judeţean al Pdl Argeş. La eveniment a luat parte întreaga structură de conducere a organizaţiei, în frunte cu senatorul Mircea Andrei , preşedinte al PDL Argeş, Cătălin Teodorescu şi Gabriel Bratu , prim-vicepresedinţi ai PDL Argeş şi candidatul  PDL pe colegiul Câmpulung (şi director al Finanţelor Publice Argeş) Dorin Falcă,  ce a avut şi rolul de gazdă a evenimentului.
Una dintre chestiunile importante supuse spre dezbatere a fost aceea legată de locul de desfăşurare pentru şedinţele viitoare ale BPJ PDL Argeş, iar rezultatul apărut în urma dezbaterilor a fost ca şedinţele să se desfăşoare de acum înainte în proporţie egală în teritoriu şi în Piteşti.
Membrii structurii de conducere a PDL Argeş au ţinut să evidenţieze susţinerea de care se bucură din partea lor candidatul PDL pe colegiul Câmpulung, aşa cum s-a putut obseva şi din declaratiile prim-vicepreşedintilor Gabriel Bratu şi Cătălin Teodorescu. Dorin Falcă a mulţumit biroului judeţean în frunte cu senatorul Mircea Andrei pentru sprijinul acordat până în momentul de faţă vis-à-vis de proiectele desfăşurate pe zona Câmpulung – Rucăr.
Dorin Falcă : “Prezenţa senatorului Mircea Andrei, alături de toată echipa PDL Argeş la Câmpulung reprezintă un câştig, cu atât mai mult cu cât senatorul m-a ajutat într-o serie de demersuri şi de acţiuni de lobby şi de atargere de fonduri pentru această zonă minunată şi anume Câmpulung – Rucar. Sunt un rucărean mândru şi un câmpulungean sufletist. Voi face totul pentru această zonă. Am o echipă puternica şi voi demonstra că din cauză că nu a fost deloc sprijinit Câmpulungul nu a ieşit în faţă. E timpul să ridicăm Câmpulungul! Voi contribui serios la acest aspect. “
Cătălin Teodorescu: „Îl susţin pe Dorin Falcă, se vede că este un om de bază. Şi asta nu o spun doar eu, ci reiese din acţiunile sale. Sper ca pe viitor să se descurce la fel de bine şi să câştige alegerile.”

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea