Narcis Sofianu: „Salariile foarte mari din administrația publică locală s-au acordat unor membri PSD Pitești”

# „Președintele PSD Pitești va crește, probabil, și cotizațiile la partid pentru aceste persoane”, a mai adăugat consilierul local liberal
Prezent la conferința de presă a PNL Argeș, consilierul local liberal Narcis Sofianu a făcut referire despre creșterile salariale pentru personalul Primăriei Pitești . Liberalul vorbește de faptul că persoanele care au obținut salarii foarte mari fac parte din PSD. „Aproape toate salariile foarte mari care se dau în administrația publică locală s-au acordat unor lideri PSD de la Pitești. Toți oamenii care au salarii foarte mari fac parte din organul de partid. Acum nu știu ce va stabili președintele PSD Pitești, dar, probabil, va crește și cotizațiile la partid pentru aceste persoane. Cert este că se dau niște salarii extrem de mari raportat la veniturile pe care le au alți cetățeni care fac prin munca lor lucruri deosebite pentru piteșteni”, a precizat Narcis Sofianu.

„Nu știu dacă există cu adevărat susținere pentru a acorda astfel de salarii”

Acesta a vorbit și despre modul în care au optat să voteze cei patru aleși PNL în ședința legislativului majorările salariale ale funcționarilor din cadrul Primăriei Pitești, conform noii legi a salarizării. „Nu știu sigur dacă există cu adevărat susținere pentru a acorda astfel de salarii. Noi ne-am abținut. Nu am fost împotrivă, în principiu, cu majorarea salariilor în administrația locală pentru că dacă vă aduceți aminte acum doi ani existau niște salarii foarte mici. Se organizau concursuri la care nu se prezentau concurenți pentru că salariul era jignitor… Dar s-au întâmplat multe lucruri nedrepte, inechitabile...”, a mai precizat consilierul local liberal.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea