Pod nou peste pârâul Teleormănel, la Moșoaia

# Primăria a atras peste 27 miliarde lei vechi, bani nerambursabili, pentru investiție
Săptămâna aceasta are loc licitația pentru atribuirea lucrării de construcție a unui nou pod în comuna Moșoaia. Este vorba de podul peste pârâul Teleormănel, pod care leagă satele Moșoaia de satele Bătrâni și Lăzărești. Valoarea cu TVA a proiectului este de 2.700.000 lei. Podul deservește o comunitate largă de oameni care, în momentul de față, trec peste vechiul pod cu oarecare dificultate, acesta fiind destul de îngust și afectat de vechime.
Florea Ene, primarul comunei Moșoaia: ”Da, am reușit să atragem aceste  fonduri prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), în urma unui proiect bine făcut de echipa noastră de specialiști. Sperăm ca, la licitația ce urmează a se ține în curând, să nu fie probleme, să nu existe contestații, așa încât lucrările să înceapă cât mai curând. Cu puțină șansă, poate chiar vom reuși să dăm în folosință acest pod  până la sfârșitul anului.”
Podul nou de peste Teleormănel va avea o lățime de șase metri, lățime mult superioară podului existent în momentul de față, va fi prevăzut cu parapeți de protecție și va avea suprafață de rulare asfaltată.
L.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea