Ziua Comunei Bascov, un eveniment de mare ținută

# În fiecare an s-a bătut  un nou record de prezență. Evenimentul din 2017 nu a făcut excepție
Mare sărbătoare, la sfârșit de vară, în comuna Bascov! Duminică, 27 august, pe platoul islazului Aninoasa din satul Brăileni, a avut loc ediţia a XI-a a celei mai mari şi mai importante manifestări cultural-artistice din localitate – Ziua Comunei Bascov.
Şi în acest an, administraţia locală, în frunte cu edilul Gheorghe Stancu și Lorena Toma, managerul Casei de Cultură Bascov, au dorit să le ofere locuitorilor comunei o zi plină de surprize și bucurie, cu nume mari ale muzicii populare româneşti.
Programul de muzică populară a fost asigurat de solistul consacrat al genului, Ionuț Fulea și Taraful, Mariana Stan și mulți alții. Pe scenă au mai urcat Grupul de dansatori ai Comunei Bradu, Călușarii de la Stolnici, Ansamblul ,,Plai de Dor” de la Centrul Cultural Mioveni, Ansamblul ,,Fluierașii” din Corbi, Ansamblul de dansatori  ”Dorul” și Grupul vocal bărbătesc ,,Doruri Muscelene”, Grupul vocal bărbătesc ”Rapsozii Bascovului” și, bineînţeles, Ansamblul Folcloric „Doina Bascovului“ al Casei de Cultură „Adriana Trandafir”. De asemenea, au fost premiate şi cuplurile ce au împlinit 50 de ani de căsnicie.

Concerte Lora, Trupa ,,Today” și Aurel Moldoveanu

Începând cu ora 20.15, a urcat pe scenă şi a susţinut un spectacol de zile mari cunoscuta trupă Today. Spectacolul artistic a fost urmat de unul susţinut de Lora, care a încântat publicul cu melodiile ei. Pe scena de la Bascov a mai evoluat Aurel Moldoveanu care a susţinut un spectacol maraton de cântece .
La finalul evenimentului a avut loc obişnuita tombolă cu premii. Reprezentanţii administraţiei locale au păstrat şi anul acesta tradiţia organizării tombolei cu premii cu ocazia Zilei comunei Bascov. Pentru ediţia din acest an, au pregătit 10 premii. Astfel, au fost acordate un premiu special, constând într-un televizor de ultimă generație, 3 premii I - fiecare dintre câştigători a primit un aspirator, 3 premii II - pentru care s-a acordat fericiţilor câştigători câte un set de oale, şi 3 premii III - care au adus pentru trei bascoveni câte un uscător de păr. 
Au fost prezenţi politicieni de marcă, şefi de instituţii, consilierii județeni şi primari din judeţ și din țară, mii de localnici și mulți alți invitați. 
Punctul culminant al serii a fost un spectaculos foc de artificii care a făcut deliciul publicului prezent.
”Ne bucurăm foarte mult pentru că putem duce mai departe această sărbătoare şi vreau să mulţumesc Consiliului Judeţean Argeș, care ne-a sprijinit de fiecare dată. De asemenea, vreau să le aduc mulțumiri și sponsorilor. Nu în ultimul rând, vreau să le mulţumesc foarte mult bascovenilor, pentru că m-au sprijinit în fiecare acţiune pe care am întreprins-o, iar eu am făcut tot posibilul să nu-i dezamăgesc”, ne-a declarat primarul Gheorghe Stancu.
L.S

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea