Cătălin Gherzan, membru ALDE, încurajează parteneriatul dintre cetățean și omul politic

Proaspăt intrat în politică, cu dorința de a participa activ la viața comunitații și a întoarce ceea ce aceasta i-a oferit, avocatul Cătălin Gherzan, membru ALDE, încurajează parteneriatul dintre cetățean și omul politic, afiliat prin crez și viziune comună unui partid politic.
De 27 de ani constatăm că:mulți dintre cei care aleg să meargă la vot, nu cunosc informații reale despre activitatea candidatului și programul partidului din care acesta provine, și chiar au mai degrabă informații de tip cancan.
Acest tip de informație, devenit mesaj pentru cetățean, ar trebui să fie cât mai rar folosit, și pentru asta și presa are un cuvânt important  de spus, esențial este însă ca mesajul pe care  decidentul politic îl transmite să fie  clar, concret și ferm despreceea ce face,cum face  și efectul imediat ce trebuie să se  regăsească în viața de zi cu zi a cetățeanului și a comunității din care acesta face parte.
Aceasta este una din propunerile dl Cătălin Gherzan, membru ALDE, la început de drum în politică, dar bine ancorat in viața comunității. ALDE încurajează cooperarea și chiar implicarea activă a cetățeanului și susține informarea directă, corectă și coerentă a cetățeanului despre omul politic,potențial candidat la viitoarele alegeri, dar desigur împreună cu viziunea comună  dată de programul partidului.
Un alt proiect pe care dl. Cătălin Gherzan îl propune și pentru care experiența este dată de rezultatele obținute, este cel legat de educație. Manager al Școlii și Grădiniței  LEXFORD CASTEL, instituție de învățământ  recunoscută pentru performanțele sale, cunoaste în amănunt cerintele comunității referitoare la ceea ce numim-educația pentru viitorul copiilor noștrii.  Din perspectiva acum a omului politic, Cătălin Gherzan își propune ca prin exemplul personal să arate că se poate ”face educație la nivel european și în comunitățile mici, cu rezultate remarcabile, care aduc prestigiu atât școlii din care provin acești copii merituoși, cât și comunității ca atare”.
Dacă ai un plan pentru un an, plantează orez, dacă un plan pentru 10 ani, plantează o pădure, dar dacă planul tău e pentru 100 de ani, educă copii (CONFUCIUS), ne-a declarat la finalul discuției, Cătălin Gherzan, membru ALDE, dar și formator de valori în educație.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea