Bunurile lui Euro Construct Edilitar 2008 S.A., ventuza S.C. APĂ CANAL 2000 S.A., scoase la licitație de lichidator

# Printre cei 37 de creditori, Primăria Pitești și Primăria Ștefănești
Cine nu mai ține minte, din vremurile bune, de dinainte de criză, satelitul celebru al găunoasei S.C. APĂ CANAL 200 S.A.?  S.C. EURO CONSTRUCT EDILITAR 2008 S.A., căci despre acest satelit este vorba, era punctul în care toate combinațiile și, uneori, matrapazlâcurile, își găseau, în mod fericit, rezolvarea. După cum fericită a fost, până la un punct, și colaborarea între nașul Gelu Mujea, șeful absolut al Apă Canal, și finul Teodor Cudalbu, uns imediat șef la satelitul-sugativă al firmei mamă.

Combinația devenise, la un moment dat, atât de încurcată, încât unii șefi ai Apă Canal nici nu  mai știau de unde încasau sume uriașe pe post de salarii, pentru că erau prinși și în schema financiară a finului Cudalbu, în diverse comitete și comiții, cu alți bani, alte distracții. Și, dacă tot se încasau bani ca la nebuni, pentru bunele rezultate financiare înregistrate, Euro Construct Edilitar... a dat faliment! Eh, ce contează? Banii de salarii și de comitete nu îi cere nimeni înapoi, criteriile de performanță, pentru care ar fi trebuit dați banii, nu au existat niciodată.
Toată lumea bine mersi, Cudalbu s-a lipit, ca timbrul de scrisoare, de primarul (pe atunci) Florin Frătică, și a mers în continuare, cu fruntea sus, pe cont propriu. În urmă, 37 de ”fraieri”, înscriși la masa credală a satelitului naufragiat. Printre aceștia, Primăria Pitești, Primăria Ștefănești, ADP Pitești, salariații, firme de construcții.
La termenul din 24.10.2017 sunt scoase la vânzare o autospecială, o autoutilitară, trei autoturisme și stocurile rămase de materiale și utilaje. Bunuri puține, sume mari neplătite...
A.S.

Click AICI pentru a vizualiza lista creditorilor

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea