PNL Argeș va face grevă japoneză în CJ Argeș, de teamă că un Gigi Becali ar putea pune mâna pe Vila Florica

# Adrian Miuțescu: „Cei de la PSD doar declară că doresc ansamblul de la Florica, în realitate, nu au această intenție”
Protest inedit în administrația locală județeană. Refuzul conducerii Consiliului Județean Argeș de a introduce pe ordinea de zi a ședinței din această lună a unui proiect de hotărâre inițiat de consilierii liberali, cu privire la cumpărarea Vilei Florica va duce la un protest fără precedent. Preşedintele PNL Argeş, Adrian Miuţescu, susţine că, dacă va fi nevoie, va picheta şi Guvernul până când conacul Brătienilor va ajunge în proprietatea statului, ci nu a vreunui privat.
Liberalii argeșeni amenință cu greva japoneză în CJ și cu mitinguri ulterioare. Grupul consilierilor județeni PNL au depus un proiect de hotărâre prin care încercau cumpărarea Vilei Florica, cu ajutorul fondurilor disponibile la departamentul Centenar din cadrul Guvernului. Propunerea lor nu a fost însă pusă pe ordinea de zi a vreunei ședințe de CJ, deși pentru a accesa respectivele fonduri era necesară o hotărâre de Consiliu Județean, până la 1 septembrie. „Cei de la PSD doar declară că doresc acest ansamblu de la Florica. În realitate, nu au această intenție. Există riscul să vină un «Gigi Becali» sau oricine altcineva, să cumpere ce e acolo pentru 1,35 milioane de euro. Dreptul nostru de preemțiune va fi pierdut… În CJ vom trece la acțiuni de protest, consilierii vor face grevă japoneză. Dacă acest prim demers nu va avea rezultat, vom continua cu pichetarea instituţiei, mitinguri şi proteste chiar şi la Parlament dacă va fi cazul. Cerem cu maximă seriozitate şi tărie pentru a fi auziți si a finaliza acest proiect… Dacă nu depunem un proiect până la sfârșitul lunii, am pierdut trenul", a declarat Adrian Miuțescu, președintele PNL Argeș.  
Imobilul care a aparținut familiei Brătianu a fost retrocedat de câțiva ani, moștenitorii cerând acum 1,35 milioane de euro pentru Vila Florica și terenul aferent. A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea