Ducele de Albota: „Ne vom îndrepta penal împotriva instituțiilor dacă nu primim răspunsurile la timp”

# Primarii au pus tunurile pe directorul Secției Drumurilor Naţionale Pitești! # Primarii cer ajutorul prefectului și președintelui CJ Argeș ca Secția Drumuri Naționale Pitești să răspundă la solicitări conform legii: „Vă rugăm ajutați-ne!”
La Colegiul Prefectural din luna august, primarii argeșeni și-au arătat nemulțumirea de modul în care Secția Drumuri Naționale Pitești își desfășoară activitatea. O parte din primari au precizat că instituția condusă de Gheorghe Mihăiță nu răspunde la timp, conform legii, la solicitările lor, iar din această cauză lucrările rămân blocate din cauza unui simplu aviz neacordat, deși, în rest, edilii au toate documentațiile făcute.

„La Secția de Drumuri Naționale sunt probleme concrete. Rămânem blocați pe loc cu lucrările”

„A fost o problemă cu alimentarea cu apa la mine în comună și Secția de Drumuri Naționale nu-mi dă avizul să lucrez pe porțiunea de la Slănic până la Domnești, deși am cerut avizul de foarte mult timp. E de un an de zile lucrarea. Am plătit toate taxele dar nu primesc avizul la timp de la Drumuri Naționale. Acest lucru îngreunează lucrarea. Să nu pot să bag alimentare cu apă din cauza acelui aviz. Nu se poate!”, ne-a precizat primarul Ștefan Benonie (foto) de la Aninoasa. După intervenția primarului de la Aninoasa în ședința Colegiului Prefectural au luat cuvântul și primarii de la Micești și Albota, de asemenea nemulțumiți de această situație. Primarii chiar cer ajutorul prefectului și președintelui CJ Argeș ca Secția Drumuri Naționale Pitești să răspundă la solicitări prompt, conform legii: „Vă rugăm ajutați-ne!”.
„Nu este singurul caz. Ne vom îndrepta penal împotriva instituțiilor dacă nu primim răspunsurile la timp. Există și instituții unde primim răspunsul la solicitări chiar a doua zi și evidențiez aici Direcția Silvică Argeș sau Agenția pentru Protecția Mediului Argeș. În schimb la Secția de Drumuri Naționale sunt probleme concrete. Nu primim răspunsurile la solicitări la timp, conform legii. Rămânem blocați pe loc cu lucrările”, a precizat și primarul Ion Dumitru de la Albota. A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea