Poliția Locală Pitești, la datorie

Joi,  31.08.2017, intr-o acţiune a Politiei Locale Piteşti , agenţii de la Serviciul Siguranţă Rutieră, au acţionat în mai multe zone din oraş ,  atât pentru depistarea si sancţionarea şoferilor ce parchează neregulamentar dar și a transportatorilor de persoane ce tranzitează oraşul si îmbarcă/debarcă pasageri în alte locuri decât cele prevăzute de lege.
În acest sens, din cele 61 de contravenţii în valoare de peste 11.000 lei, 27 au fost date numai pe strada Depozitelor, în imediata apropiere a parcului „ Lunca Argeşului”, respectiv intrare Publitrans.
De asemenea, agenţii din cadrul Siguranţă Rutieră din cadrul Politiei Locale Piteşti, au acţionat vineri în intervalul  05.45 – 08.00 în  mai multe zone pentru a depista nereguli în ceea ce priveşte transportul public de persoane rural ce tranzitează oraşul si îmbarcă/debarcă pasageri în alte locuri decât cele prevăzute de lege. In acest sens au fost sancţionaţi 4 şoferi ce nu au respectat legislaţia, cu amenzi contravenţionale cuprinse între 100 si 500 lei.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea