Ziua comunei Bogați, ca de fiecare dată, un eveniment memorabil!

Marți, 29 august, comuna argeșeană Bogați a îmbrăcat haine de sărbătoare. Ca în fiecare an, primarul Ion Gîrleanu a organizat un deosebit eveniment cu prijelul Zilei localității, sub denumirea Bogați la suflet: ”Festivalul Omeniei” – ediția a VI-a.
Locuitorii comunei, veniţi în număr mare la sărbătoarea localităţii, au avut parte de o petrecere pe cinste, plină de distracţie şi voie bună. Atmosfera a fost întreţinută de artişti consacraţi, printre vedetele invitate să cânte la Bogaţi numărându-se Ionuț și Doinița Dolănescu, Maria Ciobanu  şi Sandra N., un spectacol de folclor autentic argeşean fiind oferit de orchestra Doina Argeşului. „Păstrăm această sărbătoare a noastră, care reprezintă în primul rând un bun prilej de întâlnire cu toţi locuitorii, dar şi un moment dedicat cinstirii tradiţiilor locale. Ne aflăm la aniversarea comunei dar și a cetățenilor acesteia şi, de ziua lor, le urez localnicilor sănătate, împlinire şi un trai mai bun!”, a spus primarul Ion Gârleanu.

Printre invitați, directorul general al Agenției Internaționale pentru Energie Nucleară

Prezența la ziua comunei a fost una mai mult decât onorantă pentru organizatori. O statură impunătoare, printre invitați, a avut-o directorul general al Agenției Internaționale pentru Energie Nucleară, William Magwood IV. Înaltului oficial i-au fost alături preşedintele Agenţiei Nucleare, Horia Sima, şi conducerea Regiei Nucleare din Mioveni. La eveniment au fost prezenţi, cum era de așteptat, şi reprezentanţi ai vieţii politice şi administrative din judeţ, precum președintele C.J. Argeș, dr. Dan Manu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Simona Brătulescu, președintele PSD Argeș, Șerban Valeca, prefectul Emilian Dragnea, subprefectul Gabriel Stoian, primari precum  Ion Dumitru,  primarul comunei Albota şi preşedinte al Asociaţiei Comunelor Argeş, primarul comunei Rociu, Aurel Bălășoiu, Gheorghe Stancu, primarul comunei Bascov, Sorin Lupu, primarul din Priboieni, primarul din Băbana, Bebe Ian și alții. În cadrul festivităţilor, primarul Ion Gârleanu a premiat cuplurile din localitate care au împlinit anul acesta 50 de ani de convieţuire.

Aprecieri unanime pentru primarul și administrația locală din Bogați

Printre cei care au ținut să evidențieze, public, meritele celor care conduc destinele administrative ale localității, s-au numărat președintele CJ, Dan Manu, dar și prefectul Emilian Dragnea.
Dan Manu: ”Dumneavoastră i-aţi dat puterea domnului primar şi Consiliului Local să facă treabă. Noi, Consiliul Judeţean, dăm bani pentru ca dânsul să facă ce trebuie. Daţi-mi voie să-i înmânez domnului primar o plachetă de excelenţă ca semn de preţuire pentru ziua comunei şi cea de-a 6-a aniversare la care ne aflăm“, a spus preşedintele Consiliului Judeţean Argeş.
Emilian Dragnea: „Este o onoare pentru noi, reprezentanţii guvernului în teritoriu, să participăm la această sărbătoare alături de locuitorii comunei Bogaţi, Consiliul Local, primar, colegii senatori, deputaţi, consilieri judeţeni. Vă doresc toate cele bune şi dorim ca, din partea Instituţiei Prefectului, să vă înmânăm o diplomă de excelenţă pentru aportul dumneavoastră la dezvoltarea comunităţii locale şi păstrarea tradiţiilor argeşene“, a spus prefectul judeţului.
Primarul Ion Gârleanu a ținut să le mulțumească și concetățenilor săi, oameni care i-au arătat, prin vot, că îi susțin demersurile: ,,Dragi consăteni! Mă bucură faptul că sunteţi, azi, într-un număr atât de mare, în ciuda faptului că nu este o zi de weekend. Întotdeauna am afirmat că dumneavoastră sunteţi forţa mea. Mereu m-am bizuit pe dumneavoastră, pentru că, de unul singur, nu puteam face nimic. Numărul mare de voturi pe care mi l-aţi dat de patru ori, în procent de peste 80%, mi-a dat încredere şi putere de muncă, fiind conştient că muncesc pentru oamenii care mă apreciază.”
Spectacolul și voia  bună au ținut până târziu în noapte, încheindu-se cu un spectaculos foc de artificii.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea