Continuă procedura de insolvență pentru două firme importante de pază din Argeș

La Tribunalul Specializat Argeș continua procedura de insolvență pentru mai multe firme cunoscute de pază și protecție. Este vorba de Magic Safe Security SRL și Spartacus - Pază și Protecție SRL.

Spartacus - datorii de 1,81 milioane lei

Pe 7 iulie, la Tribunalul Specializat Argeș a fost admisă cererea formulată de debitoarea Spartacus - Paza Protectie SRL - prin reprezentant legal, Idoraşi Cornel și s-a deschis procedura insolvenţei în forma generală a societății piteștene. În calitate de administrator judiciar provizoriu al firmei Spartacus - Pază și Protecție a fost numit Projuridic IPURL. Printre creditorii societății se numără Finanțele Publice Argeș, Procredit Bank. Primăria Pitești, CEZ Vânzare, Apă Canal 2000 SA, Salubritate 2000 SA. Următorul termen al dosarului va avea loc în luna noiembrie. Conform bilanțului depus de firma argeșeană în anul 2016, aceasta a avut o cifră de afaceri netă de 3.147.928 lei și a înregistrat datorii de aproximativ 1,81 milioane lei.

MSS - datorii de 3,1 milioane lei

În schimb, în ceea ce privește situația societății  Magic Safe Security SRL, aceasta nu este deloc una „roz”. În anul 2016, conform bilanțului depus la ANAF, firma argeșeană înregistrează datorii de 3.124.711 lei. Trebuie să menționăm că anul trecut MSS a avut o cifră de afaceri de aproximativ 4 milioane lei. Cererea de deschidere a procedurii insolvenţei în forma generală, a debitoarei Magic Safe Security SRL SRL - prin reprezentant legal Costache Ovidiu Emil, a fost admisă în vara anului 2016, fiind numit ca administrator judiciar SCP Ioniţa & Vasile SPRL. Printre creditorii MSS regăsim o parte dintre salariați, Finanțele Publice Argeș, Banca Comercială Română și Bancpost, municipiul Pitești, Porsche Leasing România, dar și firme de renume din Argeș precum Spider Holding sau Delta Plus Trading.
Miercuri, 6 septembrie, la Tribunalul Specializat Argeș se va desfășura un nou termen al dosarului de insolvență MSS. Un lucru interesant este faptul că la termenul anterior instanța a pus în vederea administratorului judiciar să analizeze situația a șase autoturisme care nu au fost identificate la inventarul societății, dar se regăsesc în adresa de la Primăria Pitești patrimoniale ale mai multor autoturisme. A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea