Grădiniţele din Mioveni sunt pregătite să-şi deschidă porţile

Ne apropiem cu paşi repezi de un nou an şcolar. Până atunci, conducerea de la Mioveni care-şi respectă elevii, părinţii şi dascălii analizează şi dispune luarea ultimelor măsuri pentru ca totul să fie perfect când primul clopoţel va suna. Vă prezentăm mai jos structura gradiniţelor din oraşul Mioveni.

Gradiniţa “Tic-Pitic”

Gradiniţa cu Program Prelungit “Tic-Pitic” este cea mai mare și totodată cea mai veche unitate de învățământ preșcolar din orașul Mioveni. Grădiniţa şi-a deschis portile în anul 1975 fiind administrată de Consiliul Popular Mioveni până în anul 1991. În perioada anilor 1991 – 2003, unitatea de invatamânt a fost administrată de S.C. Automobile Dacia S.A., iar de la 1 mai 2003, a adus din nou ca administrator al caminului şi creşei Consiliul Local si Primaria Mioveni.
Grădinița  are o bază materială formată din săli de clasă generoase cu dotări moderne, sală de mese, sală de sport, bucătărie proprie și anexe complet utilate, cabinet medical, personal de îngrijire, cabinet psihologie, grupuri sanitare pentru copii.

În anul școlar 2017-2018 sunt înscriși 450 copii(350 de preșcolari şi 100 antepreşcolari.), iar grădinița funcționează după următoarea structură:
– 4 grupe mici
– 4 grupe mijlocii
– 5 grupe mari
-100 de antepreșcolari distribuiți în  grupe de creșă.
Personalul Grădiniței cu Program Prelungit „Tic-Pitic” este format din 27 educatoare, 13 persoane îngrijire, 2 asistenţi medicali, 1 psiholog, 1 administrator, 4 bucătari și personal auxiliar.
Grădinița se află pe Str. Aleea Căminului Nr.1, Mioveni 115400, Jud. Argeș, Telefon: 0348 731 540 sau 0727 390 598, E-mail- Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , director  Diana Ştefan.

Grădinița „Florile Soarelui”

Grădiniţa cu Program Normal nr.1 Mioveni a fost înființată în anul școlar 1984-1985, unitatea desfășurându-și activitatea până în anul 2010 în mai multe apartamente de bloc. La 1 noiembrie 2010 se mută în actualul sediu, construcția noii clădiri cu destinație specifică învățământului preșcolar fiind realizată exclusiv de către Consiliul Local al orașului Mioveni. În anul școlar 2012-2013, unitatea primește personalitate juridică, are buget propriu și ia numele Grădinița cu Program Normal „Florile Soarelui”. În prezent grădiniţa se află sub tutela Ministerului Educației Naționale şi I.Ş.J. Argeș, fiind o unitate reprezentativă a oraşului nostru datorită calităţii muncii personalului didactic.
Grădinița  are o bază materială formată din sală polivalentă pentru spectacole și activități recreative, 2 săli pentru grupe de antepreșcolari cu dormitoare aferente, 4 săli de clasă fiecare cu dormitor și grup sanitar propriu, sală de mese mobilată specific, bucătărie și anexe complet utilate, spălătorie, cabinet medical, izolator și grup sanitar propriu, cabinet psihologie, grupuri sanitare pentru copii și personal, 1 sală pentru vestiarul copiilor.
În anul școlar 2017-2018 sunt înscriși 320 copii, iar unitatea funcționează în următoarea structură:
– 5 grupe cu program normal
– 4 grupe cu program prelungit
– 2 grupe creșă (1 grupa mica, 1 grupa mare).
Personalul Grădiniței cu Program Normal „Florile Soarelui” este format din 12 educatori, 4 personal îngrijire, 1 asistent medical și 1 psiholog la care se adaugă 2 asistenti medicali și 6 îngrijitori care se ocupă exclusiv de creșă.
Grădinița se află pe Str. Logofăt Stanciu Mihoveanu nr.11 (zona A-uri), Tel./ Fax: 0248/260911, Director – Mănoiu Marilena.

Grădiniţa cu Program Normal “Campionii”

Grădiniţa cu Program Normal “Campionii” Mioveni vă întâmpină cu o ofertă educațională diversificată și de calitate, care să asigure atingerea standardelor de învățare și promovare a valorilor europene într-un climat de siguranță fizică și psihică. Scopul principal este reprezentat de asigurarea unui nivel maxim de educație formare și pregătire pentru fiecare copil în parte.
Grădinița cu Program Normal “Campionii” are o bază materială formată din săli de clasă generoase cu dotări moderne, fiecare cu dormitor și grup sanitar propriu, bucătărie proprie dotată cu aparatură electrocasnică profesională și anexe complet utilate, sală de mese, cabinet medical, cabinet psihologie, grupuri sanitare pentru copii.
În anul școlar 2017-2018 sunt înscriși 310 copii (5 grupe cu program normal, 4 grupe cu program prelungit, şi 2 grupe de creșă).
Personalul Grădiniței cu Program Normal „Campionii” este format din 13 educatori calificați, 5 personal îngrijire, 2 asistenti medicali și 1 psiholog la care se adaugă 2 asistenti medicali și 6 îngrijitori care se ocupă exclusiv de creșă.
Unitatea de învățământ preșcolar se află pe str. Părăști (zona P-uri), camopioniiTelefon/ 0348 414213, director – Melania Toma.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea