„Domnul Manu știe foarte bine cine e Radu Daniel. E doar o coincidență de nume între colegul său de studenție și un judecător”

# Declară fostul director de la Evidența Populației, Viorel Badea # Semne bune pentru Direcția Generală pentru Evidența Persoanelor Argeș în urma controlului desfășurat în instituție de inspectori din cadrul Ministerului de Interne #  Pe 4 septembrie, la Tribunalul Argeș - un nou proces între CJ Argeș și Evidența Populației
Continuă războiul între fostul director de la Evidența Populației, Viorel Badea, și președintele CJ Argeș, Dan Manu. Între timp, în lupta dintre cei doi au picat la mijloc angajații Direcției pentru Evidența Populației Argeș, care au fost invadați de controale peste controale poate, poate… se găsește ceva care să îl învinuiască pe fostul director al instituției. Inspectori din cadrul Ministerului de Interne au venit într-un control inopinat la sediul Evidentei Populaţiei Arges, unde au stat vreme de zece zile, până pe 31 august.

Deși a fost primul control prin surprindere din istoria Evidentei Populatiei Arges, pe surse am aflat că rezultatele sunt pozitive pentru angajați și fostul director al instituției, în sensul că nu au fost găsite nereguli grave și doar lucruri ce nu au putut fi făcute, ce pot fi motivate simplu: lipsa de personal, fapte ce se regăsesc, de fapt, și la alte instituții de acest gen din țară.

„E doar o coincidență de nume între colegul domnului Manu de studenție și judecătorul de la Curtea de Apel Pitești”

În timpul celebrei conferințe de presă, organizată la sfârșitul lunii august, în care a declarat război Consiliului Județean, fostul șef de la Evidența Populației, Viorel Marian Badea (foto), a trimis un mesaj subliminal președintelui Dan Manu căruia i-a transmis „salutări” de la un anume Radu Daniel, coleg de studenție cu președintele CJ Argeș. În presa din Argeș, s-a vehiculat că persoana la care a făcut referire Viorel Badea ar putea fi președintele secției civile de la Curtea de Apel Pitești, unde se va tranșa litigiul dintre Badea și CJ,  cel care are același nume ca persoana menționată și anume… Radu Daniel. Mai mult, deși Dan Manu a ieșit cu o declarație cum că nu-și amintește de niciun coleg sau prieten din tinerețe cu numele acesta, fostul director de la Evidența Populației își menține și mai mult își întărește declarațiile: „Domnul Manu știe foarte bine cine e Radu Daniel! E doar o coincidență de nume între colegul său de studenție și judecătorul de la Curtea de Apel Pitești”, ne-a precizat Viorel Badea. În ceea ce privește legătura dintre Dan Manu și colegul de studenție, Radu Daniel, fostul director nu a vrut să facă mai multe referiri pe acest subiect. Așteptăm cu toții, așadar, să vedem când va exploda și această „problemă” pentru președintele CJ Argeș. Până una alta, la Curtea de Apel Pitești se va judeca recursul în războiul dintre CJ ARgeș și Evidența Populației, după ce Tribunalul Argeș, ca primă instanță, a înclinat balanța în favoarea domnului Badea, blocând practic bugetul instituției.

Pe 4 septembrie, un nou proces între CJ Argeș și Evidența Populației

Prin sentința judecătorească pronunțată în data de 10.08.2017, Tribunalul Argeș a admis, în parte, cererea formulată de Direcția Generală pentru Evidența Persoanelor Argeș și a dispus suspendarea executării art. 1, din hotărârea Consiliului Județean Argeș nr. 63 din 2017, numai în ceea ce privește bugetul Direcției Generale pentru Evidența Persoanelor Argeș.
Luni, 4 septembrie se judecă, tot la Tribunalul Argeș, suspendarea provizorie a executării celorlalte cerințe ale Direcției Generale pentru Evidența Persoanelor Argeș. Consiliul Județean Argeș, prin președintele Dan Manu, cere suspendarea acestor executări.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea