Școala de Muzică ”Gheorghe Gomoiu'' își deschide, în această toamnă, porțile

# Uite că se poate, chiar dacă este situată în mediul rural!
În comuna Călinești, localitatea în care s-a născut și a trăit regretatul muzician și dirijor Gheorghe Gomoiu, la doar un an după trecerea acestuia în neființă, un proiect inedit îi poartă, pe firmament, numele. Școala de Muzică ”Gheorghe Gomoiu” își deschide porțile, într-o clădire nouă, situată chiar în vecinătatea casei emblematicului dirijor al corului Ars Nova. Iată secțiile muzicale cu care instituția nou înființată pornește  în anul școlar 2017-2018:  canto popular, pian, clarinet, orgă, saxofon, vioară, chitară și muzică ușoară

Înscrierile se fac până la data de 22 septembrie, cursurile încep din 1 octombrie

Înscrierile se fac până la data de 22 septembrie 2017,  la numărul de telefon 0746 738 321. Cursurile vor începe pe data de 1 octombrie 2017. Frecvența este de o dată pe săptămână pentru fiecare elev și este valabilă pentru toate secțiile. Cursurile vor fi concepute astfel încât fiecare elev să beneficieze de oră în regim individual, adică un singur elev la un singur profesor.
Profesorii sunt, toți, absolvenți de Conservator. Cursanții își vor putea înregistra piesele gratuit  – în aceeași clădire fiind un studio de înregistrări în construcție.
Managerul școlii este tânărul Sebi David, născut, și el, în Călineștiul Muscelului și care, după cum se vede, se implică din ce în ce mai mult în proiecte specifice carierei pe care și-a ales-o.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea