Șase martori citați în procesul învățătorului Ion Popescu. Acesta a fost trimis în judecată pentru folosirea prostituției infantile

Pe 19 septembrie va avea loc la Tribunalul Argeș un nou termen al dosarului în care profesorul Ion Popescu este trimis în judecată pentru folosirea prostituției infantile. Șase martori au fost citați de instanță la viitorul termen.
La începutul lunii octombrie 2016, procurorii DIICOT Piteşti au efectuat mai multe descinderi în municipiul Câmpulung. Mai mulți bărbaţi şi o elevă de 17 ani au fost duşi la audieri, acuzele fiind foarte grave: trafic de minore, act sexual cu minore şi pornografie infantilă. În urma cercetărilor douăzeci de eleve minore, unele de 12 sau 13 ani, ar fi fost în acest fel traficate, timp de mai bine de un an. Unul dintre cei cercetați în dosar este Ion Popescu, învăţător la Şcoala Poienarii de Muscel. La data de 11.04.2016, la DIICOT Pitești s-a înregistrat o sesizare din oficiu întocmită de lucrătorii BCCO Pitești din cuprinsul căreia rezulta că numitul Ion Popescu racola minori prin oferirea de cadouri sau alte facilități cu scopul de a întreține relații sexuale cu aceștia.
De asemenea, potrivit sesizării, acesta filma partidele sexuale cu minorii pe care ulterior le posta pe diverse site-uri în scopul șantajării persoanelor vătămate în cazul în care acestea refuzau să vină la domiciliul său. Învățătorul Ion Popescu a fost trimis în judecată la Tribunalul Argeș în luna februarie a acestui an, fiind acuzat de folosirea prostituției infantile. Pe 1 august, Tribunalul Argeș a menținut măsura preventivă a controlului judiciar față de Ion Popescu.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea