Campanie de informare, prevenţie şi depistare precoce a cancerului de sân şi a celui de col uterin

# Caravana „Diagnostic Mobil – Sân şi Col Uterin”, la Mioveni
Fundaţia Renaşterea, în parteneriat cu Roche România, cu sprijinul Primăriei oraşului Mioveni organizează, în luna septembrie 2017, o campanie de informare, prevenţie şi depistare precoce a cancerului de sân şi a celui de col uterin.
Campania are ca obiectiv realizarea gratuită de mamografii, recomandate femeilor care au împlinit vârsta de 40 de ani, şi teste Babeş-Papanicolau, recomandate femeilor care au împlinit vârsta de 18 ani.
Investigaţiile medicale sunt efectuate  la Mioveni, în Unitatea de Diagnostic Mobil (staţionată în spatele Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia Mioveni), care este dotată cu un cabinet ginecologic şi unul de radiologie-mamograf.
Femeile care se vor prezenta la control, vor primi materiale informative şi  sfaturi privind afecţiunile oncologice feminine, factorii de risc, rolul şi beneficiile investigaţiilor.
Programările pentru investigaţii se pot face la numărul de telefon 0348/455.111, de luni până vineri, în intervalul orar 9.00-15.00 sau la sediul Primăriei Mioveni, biroul Relaţii Publice.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea