Senatorul Iani Popa iartă, dar nu uită: „La nivel național doar eu și Alina Gorghiu ne-am dat demisiile. Eu zic că am fost prea puțini…”

Senatorul liberal Iani Popa a fost prezent săptămâna trecută la conferința de presă a PNL Argeș unde a vorbit și despre demisia sa din fruntea filialei în urma rezultatelor de la alegerile parlamentare de anul trecut. Deși a trecut mai bine de o jumătate de an de la demisie, iar PNL Argeș are un nou președinte, în speță pe Adrian Miuțescu, fostul președinte Iani Popa pare încă nemulțumit că a fost printre puținii care a demisionat după eșecul de la aceste alegeri.
„Eu știu cel mai bine dintre toți unde am greșit noi ca partid. Sigur, eu după alegeri mi-am dat demisia asumându-mi eșecul. Așa trebuie să facă un lider de partid. Rar se întâmplă așa ceva. Eu zic că am fost prea puțini. Dacă facem o analiză la nivel național, Alina Gorghiu și cu mine ne-am dat demisia din funcțiile pe care le aveam. Dar asta nu înseamnă  că doar eu sunt cel vinovat, dar știu foarte bine unde am greșit și împreună cu colegii vrem să nu mai repetăm aceste greșeli. Sunt greșeli strategice unele dintre ele, altele țin de organizațiile locale”, a precizat Iani Popa.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea