Alexandra Ușurelu, în concert la Filarmonica Pitești

Filarmonica Piteşti organizează joi, 21 septembrie, de la ora 19.00, la Centrul Multifuncţional, concertul vocal-simfonic „Cântec de mers mai departe”. Alături de orchestra simfonică a instituţiei, dirijată de Andrei Tudor, revine îndrăgita solistă Alexandra Uşurelu. În program: Uvertura nr. 2 „Indie stories”, „Acesta-i sufletul meu”, „Când zâmbești”, „Mai bine în doi”, „Amar pelos dois”,  „Suflet, rămâi pur”, „Fuga Pământului”, „Beautiful that way”, „Ţie ”, „Teama”, „Both sides, now”, „Ceva se întâmplă cu noi”, „Am să fiu eu casa ta”,  „Preţul correct”, „La capatul lumii” şi  „Cântec de mers mai departe”. Compozitor şi textier: Bobby Stoica.
Una dintre cele mai apreciate artiste indie, Alexandra Uşurelu a urcat pentru prima oară pe scenă la 14 ani, la Olteniţa. Un an mai târziu vine în Bucureşti, urmând studiile Colegiului Naţional „Gheorghe Lazăr”. A susţinut peste 300 de concerte de la debutul din 2011. A fost invitată să cânte cu solişti şi trupe de renume din ţară. Primul său album de studio, „La capătul lumii”, a primit distincţia „Cel mai bun album al anului 2015” şi mai multe nominalizări din partea Societăţii Române de Radiodifuziune, devenind într-un an de la lansare unul dintre cele mai bine vândute albume indie din România. Interpretarea caldă şi sensibilă i-a adus în cel mai scurt timp admiraţia publicului de toate vârstele. Alexandra Uşurelu a mai fost prezentă la Filarmonica Piteşti, în iunie, anul acesta, în cadrul proiectului „Acusticul de Weekend”.
Născut într-o familie în care arta este omniprezentă, mama textieră, tatăl, compozitor,  bunicul matern, compozitor, Andrei Tudor a început studiul pianului la patru ani.  A absolvit Liceul de Muzică „George Enescu” şi Universitatea Naţională de Muzică, ambele din Bucureşti. Încă din liceu a a desluşit tainele compoziţiei, colaborând, ca pianist, în diverse formule.  În 1999 este cel mai tânăr concurent la secţiunea creaţie a Festivalului de la Mamaia. În paralel cu studiul muzicii clasice studiază jazzul şi muzica pop. Compozitor, aranjor, orchestrator, are în palmares numeroase trofee şi premii la festivalurile de gen. A compus şlagăre ale muzicii pop româneşti interpretate de Monica Anghel, Marcel Pavel, Nico, Luminiţa Anghel, Mihail Trăistariu, Dragoş Chircu, Vlad Miriţă ş.a.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea