Constructorii unui bloc din zona Frații Golești, amendați de două ori de Primăria Pitești

# În Pitești se construiește haotic și fără autorizații # Viceprimarul Sorin Apostoliceanu: „Le facem dosar penal!”
În Pitești încă se construiește haotic și chiar fără autorizații emise de Primărie. Este și cazul unei construcții ce se găsește pe strada Frații Golești, care se ridică văzând cu ochii în fiecare zi, dar fără ca beneficiarul să dețină autorizație de construire emisă de la Primăria Pitești. Așa se face că reprezentanții Primăriei Pitești, la sesizarea oamenilor din zonă, au controlat construcția și au aflat, spre stupefacția lor, că aceasta se realizează fără autorizație.
„Pe Frații Golești se construiește un bloc fără aviz de la Primărie. S-au acordat două amenzi, una de 1.000 de lei și alta de 6.000 de lei. Prima amendă, cea de 1.000 de lei a fost deja plătită de beneficiar. Dar cu toate astea nu au vrut să se oprească. Am fost să îi controlăm. Ne-au asigurat că opresc lucrările, iar după câteva ore i-am găsit din nou la muncă. Le vom face dosar penal”, a precizat viceprimarul Sorin Apostoliceanu.

Arhitectul-șef de negăsit la Primărie

L-am întrebat pe viceprimarul Apostoliceanu cum au fost stabilite aceste amenzi mai ales că beneficiarul respectivei construcții, deși a plătit prima amendă, tot nu a intrat în legalitate: „Amenzile au fost stabilite de arhitectul-șef al municipiului. Pentru mai multe informații vorbiți cu dumnealui”, ne-a sugerat Sorin Apostoliceanu. Așa am și încercat să facem de nenumărate ori! Doar că arhitectul-șef al municipiului Pitești nu a fost niciodată găsit la locul de muncă. Iar atunci când l-am găsit, mai exact la ședința de Consiliu Local din luna septembrie, ne-a precizat că nu e momentul potrivit să stăm de vorbă, mai ales că nu făcea nimic, ci doar căsca gura la discuțiile consilierilor. Trebuie menționat că arhitectul-şef al oraşului câștigă nu mai puțin de 7.580 lei lunar.
A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea