Sediul firmei de construcții INSTAG, vis-a-vis de NORDCO, din nou, de vânzare

# Anul trecut, un afacerist și-a adjudecat licitația, a plătit avansul de 10%, după care a renunțat la achiziție, pierzând, astfel, banii deja dați
O altă firmă ce nu a mai reușit să iasă din dificultățile financiare – printre multele altădată prospere, precum Apartamentul, Nordco etc., toate situate în aceeași zonă - este INSTAG, profilată, așa cum sugerează și propriul nume, pe instalații. Sediul INSTAG este oferit celor interesați spre vânzare, de către executorul judecătoresc Ion Iordache, în contul unor datorii mai vechi ale firmei către Leumi Bank. Astfel, se vinde sediul din Strada Depozitelor nr. 29, în suprafață de 87 m.p., dar și terenul aferent, de 387 m.p. Prețul solicitat este de 230.000 lei.

Unul dintre potențialii cumpărători ar putea fi omul de afaceri Constantin Pănescu

Constantin Pănescu a devenit spaima achizițiilor de firme falimentare, după ce, recent, a cumpărat, la diferență de numai câteva zile, sediile și active ale firmelor Apartamentul și  Nordco, ambele situate, ca și Instag, pe centura interioară a Piteștiului, adică pe strada Depozitelor. Nu ar fi o mare surpriză să aflăm și de achiziția, tot de omul de afaceri menționat, a  firmei scoase acum, din nou, la mezat, mai ales că este situată în immediate vecinătate a ultimelor ”achiziții” ale acestuia.

În primăvara anului trecut, un afacerist a plătit avensul de 10%, dar nu a achitat diferența

Prețul de 230.000 de lei a constituit, și în primăvara anului trecut, prețuld e pornire al unei licitații, pentru aceleași active. Un afacerist a achitat taxa de 10%, adică 230 de milioane de lei vechi, fiind declarat, astfel, câștigător. Doar că, afaceristul cu pricina nu a mai achitat și diferența, așa încât executorul a oprit banii de avans și a trecut, iată, la oferirea, din nou, spre vânzare, a terenului și clădirii.
L.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea