După ce PIC a picat, SUCCES își dovedește... insuccesul!

# Casa de Insolvenţă Transilvania vinde hypermarketul Succes # Defunctul PIC are de recuperat, de la SUCCES, 18 miliarde de lei vechi!
În anul 2014, creditorii PIC SA, firmă deţinută de  oamenii de afaceri Ilie şi Cornel Penescu, au aprobat în unanimitate contractul de tranzacţie încheiat între PIC SA,  Succes Nic Com SRL, firma lui Sarcină care luase cu chirie spaţiul, şi GTPD SA, privind transferul dreptului de proprietate asupra activului Hypermarket PIC Piteşti. În cele din urmă hypermarketul a început să existe în Piteşti cu denumirea "Succes", proprietate a GTPD SRL, una dintre companiile din grupul  Succes Nic Com. După un an de zile de la deschidere şi reţeaua Succes şi-a închis magazinele.

Se caută ofertanţi pentru hypermarketul Succes și clădirea de birouri aferentă

Încă din anul 2015, se judecă la Tribunalul Gorj dosarul de insolvenţă al grupului Succes Nic Com. De curând, Casa de Insolvenţă Transilvania (CITR) a scos la vânzare hypermarketul Succes și clădirea de birouri aferentă. În oferta CITR se menţionează următoarele: "Hypermarketul, proprietate SC GTPD SRL, a fost dat  în folosinţă în 2004 şi este compus din teren în suprafaţă de 33.343 mp, împrejmuit cu gard de plasă zincată, pe fundaţii de beton, în lungime de 632 mp, cabină poartă 15,5 mp, spaţiu comercial hypermarket în suprafaţă construită desfăşurată de 13.565 mp, hală depozitare (pe structură metalică închisă cu panouri termoizolante) situată în partea din spate, în suprafaţă de 700 mp, garaj (pe aceeaşi structură ca şi hypermarketul) în suprafaţă de 597 mp, platformă betonată de 17.500 mp şi bazin de colectare 53 mp.
Clădirea administrativă de birouri, proprietate SC Succes Nic Com SRL, are o suprafaţă construita la sol de 385 mp iar terenul aferent clădirii este de 1563 mp. Ca şi regim de înălţime este P+2 iar ca şi compartimentare este împarţita în 17 camere.
Persoanele interesate pentru întreg activul, pot depune la sediul CITR o ofertă de achiziție".

Peste 300 de creditori în dosarul Succes Nic Com

Numeroşi creditori, din întreaga ţară, s-au înscris la masa credală a societăţii Succes Nic Com. Printre creditorii din Piteşti înscrişi în dosar se numără şi municipiul Piteşti, Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Piteşti sau  PIC SA prin lichidator PRICE WATERHOUSE COOPERS BUSINESS RECOVERY SERVICES IPURL. Deşi, la un moment dat, firma Succes, deţinută de Nicolae Sarcină, a preluat supermarketurile PIC, magistraţii au ajuns la concluzia că se impune înscrierea fostei firme a lui Penescu la masa credală, întrucât ar mai avea sume de bani de recuperat de la debitoare. În anul 2016 a fost admis la Tribunalul Gorj apelul formulat de SC PIC SA prin lichidator PRICE WATERHOUSE COOPERS  BUSINESS  RECOVERY SERVICES IPURL. În acest sens a fost dispusă înscrierea creanţei creditorului SC PIC SA în tabelul preliminar cu suma de 1.794.136,14 lei.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea