Simona Brătulescu, „Zeița” de la Consiliul Județean - se simte pusă pe șotii

Simona Brătulescu, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, a postat pe rețeaua de socializare Facebook un mesaj care a provocat multe râsete din partea „prietenilor” săi. Considerându-se o „zeiță”, copreședinta ALDE Argeș se laudă cu talentul său „la volan”.
„Sunt ca o zeiță la volan! Eu conduc și ceilalți se roagă”, așa sună mesajul postat de vicepreședinta CJ Argeș, pe rețeaua de socializare.
Dacă îi răsfoim CV-ul Simonei Brătulescu, ne putem da seama că aceasta are o mare experiență profesională, în diferite domenii, îndeplinind în mai multe rânduri funcția de consilier personal ministru și de consilier parlamentar, specialist calitate – comunicare, specialist marketing și comunicare etc. Cu alte cuvinte, Argeșul ar trebui să se mândrească că are un asemenea om în fruntea Consiliului Județean.
Doar că „zeița” de la Consiliul Județean Argeș nu își dă seama că din punct de vedere etic și moral nu poate să posteze, din funcția deținută, astfel de mesaje pe rețele de socializare unde este urmărită de mii de persoane.
Este posibil, dacă nu cumva a făcut-o deja, ca președintele Consiliului Județean, Dan Manu, să se roage, de asemenea, ca subordonata sa să conducă cum trebuie și activitățile din cultura județului Argeș, domeniu în care aceasta  îndeplinește atribuții de vicepreședinte. Iar în ceea ce privește condusul la volan, ne rugăm și noi ca șoferii care o întâlnesc în trafic pe noua „zeiță” din CJ, să conducă cu prudență.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea