Președintele PNL Moșoaia nu se abține să nu își dea în petic(ul) virtual

# Acesta a fost apostrofat de bibliotecara comunei: ”…Ați trecut pe lângă mine… fără elementarul «bună ziua»”! # Bibliotecara Luminița Elena Joița:  ”Nu cred că v-a mărit credibilitatea acțiunea asta josnică de radio șanț!”
Tensiune nouă creată de omniprezentul Mihai Alexandru Lucian, președintele PNL Moșoaia. Domnul președinte, care lucrează la ”cercetare universitară” (așa scrie pe pagina de facebook a domniei sale, o chestie la fel de exactă precum s-ar putea scrie că cercetează  avioanele care zboară cu spatele) își consumă o bună parte din nopți (zilele sunt, probabil, destinate ”cercetării”) dialogând cu electoratul. Și tot așa – tema predilectă fiind, desigur, ce a mai spus sau ce a mai făcut primarul comunei – s-a născut un ditamai scandalul, acolo, pe facebook, avându-l în rol principal pe setosul președinte al liberalilor locali.  Acesta comite prima gafă serioasă fix… când începe să scrie, ca să nu lase loc de alte idei…

Alexandru Lucian Mihai: Apropo, știați că avem bibliotecă în comună? Pentru că pe unde am întrebat (prin aceeași comună), oamenii habar n-aveau.
… De unde se înțelege că nici domnu` Mihai de la ”cercetare universitară” nu avea habar de minunea din propria ogradă. Nici nu avea când. Domnu Mihai mai mult scrie, deci nu prea are timp să citească. Nu de la biblioteca locală, cel puțin. Doar că doamna bibliotecară a binevoit să îi și răspundă, lucru cu care domnu Mihai probabil nu era obișnuit. Și i-a răspuns într-un asemenea hal, mai să-i cadă paharul domnului de la ”cercetare universitară” din mână. Paharul cu apița de noapte, desigur, căci se apropia miezul nopții…


Luminița Elena Joița: Dacă tot vorbim cu atâta sinceritate și în cunoștință de cauză,  domnule Lucian,  vă rog să precizați cât de bine cunoasteți evoluția mea salarială! De ce sunteți atât de indignat, în condiția în care am o vechime în muncă și o calificare pe această funcție!?! Știți că sunt calificată în profesia de bibliotecar din anul 2007 și am fost încadrată cu salariul minim pe economie până acum?! Unde ați întrebat dacă există bibliotecă în comună, pe cine, câte pahare consumaseră?! Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar ce ați făcut ca ales local să promovați biblioteca? Aveți atribuții doar să atacați? Mă îndoiesc! Dacă eu nu am răspuns afirmativ încercărilor de trecere în  “cealaltă tabără”  mă atacați? Ați trecut personal pe lângă mine și nici nu ați salutat măcar! Dacă v-aș fi fost alături în încercările dvs fără succes de a nega lucruri evidente făcute de conducerea actuală a primăriei,  mai era vreo problemă mărirea mea salarială?!? Și o spuneți de parcă aș fi primit o majorare semnificativă! Ce ați putea realiza dvs cu această MĂRIRE? Cât de mare să fie creșterea asta pt o familie cu patru copii?! Un domn și un om intelectual cum vă considerați ar fi cercetat, nu ar fi aruncat cu noroi fără sens. Aruncând cu noroi doar v-ați murdărit,  nu cred că v-a mărit credibilitatea acțiunea asta josnică de radio șanț! Pentru ceea ce vreti să păreți .... nu vă face cinste!

De unde se vede că și dracu` are culoare politică!

Așadar, domnul Mihai Alexandru Lucian, cel care lucrează la ”cercetare universitară”, nu a cercetat îndeajuns, în opinia doamnei bibliotecar, situația. Ceea ce este evident, dealtfel. Se mai desprinde și ideea că onor consilierul local PNL nu face nimic altceva decât să atace. Nicio propunere cu privire la biblioteca de care, de altfel, se bănuie că nici nu avea cunoștință. Doar că, substratul – sau mai bine zis, dracul – era altul! Doamna bibliotecar îl refuzase pe domnu` Lucian pe persoană fizică! Și politică, mai ales!

Alexandru Lucian Mihai: Și ați mai făcut o afirmație, doamna Joița (să nu trecem totuși cu vederea). Ați spus că eu aș avea ceva cu dvs. personal pentru că v-aș fi invitat să treceți în tabăra mea, în echipa opoziției (care cândva o să fie la putere, fie că vreți, fie că nu) și că m-ați fi refuzat. Ei bine, eu lucrul ăsta nu prea mi-l amintesc, îmi aleg cu mare grijă oamenii din echipă, iar pe dvs. nu prea știu să vă fi “ofertat”...

Luminita Elena Joita: Ba da, ați făcut asta ...doar că nu știți acum cu cine vorbiți! Ați ofertat întreaga familie! Succes în ceea ce v-ați propus dacă asta aduce bunăstarea comunei! Nu asta e problema mea! Uitați chiar mai repede decât credeam eu! Mi-ați confirmat asta când ați trecut efectiv pe lânga mine, cetățean al comunei, fără elementarul “bună ziua”.

Simțind că pierde electoratul, domnul de la ”cercetare universitară” a bătut imediat - și penibil – în retragere. Chiar a promis – culmea ipocriziei – că intervine în Consiliul Local pentru a i se mai pune ceva la salariu bibliotecarei:

Alexandru Lucian Mihai: Gata, doamnă, fac eu primul pas spre împăcare (doar cu condiția să mă lăsați și pe mine să fac opoziție, măcar din când în când). Și, uitați, ca să vedeți că sunt băiat de ispravă, vin și cu două propuneri:
1. O să promovez Biblioteca din Moșoaia și activitatea acesteia (cât de curând, veți vedea).
2. Dacă mai e nevoie, o să fac o propunere în Consiliul Local să vă mai pună ceva bănuți la salariu. Dar asta în ianuarie, acum nu se mai poate.
Mulțumită?


Fiind ferm convinși că doamna bibliotecară a pus capul pe pernă total mulțumită de conversația virtuală  cu domnul de la ”cercetare universitară”, noi îi sugerăm acestuia, umili (cercetările noastre, de jurnaliști, desfășurându-se la altitudini mult mai mici, așa, cam cum se află, la Câmpulung, restaurantul Ciobănașul față de strada de jos, unde îi oprește poliția pe șoferii băuți) să cerceteze înainte de a crede, pentru că citatul ”crede și nu cerceta” nu există nici în Biblie, nici în Noul sau Vechiul Testament, deși mulți cred asta!... Hai noroc!

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea