Piteșteanul Adrian Mutu este un afacerist perfect!

# Acesta și-a vândut drepturile de televiziune ale celei de-a treia nunți
Deși este la a treia căsătorie, Adrian Mutu este, iată, un bun afacerist. Și se spune și că este mai îndrăgostit ca niciodată de viitoarea sa soție, frumoasa Sandra, cu care se va căsători pe 15 octombrie. Aceștia au împreună un băiețel, Tiago, pe care îl vor creștina în aceeași zi. Nunta celor doi se anunță a fi una dintre cele mai frumoase din showbiz, iar briliantul va profita pe deplin de acest lucru.

Potrivit Libertatea, Adrian Mutu și-a vândut drepturile de televizare a evenimentului unui cunoscut post TV. Este vorba despre Antena Stars. Momentan, suma pe care acesta o va obține de la respectiva televiziune este secretă, dar cu suguranță va merita pe deplin. Cele două evenimente vor avea loc în locații diferite. Nunta va fi sărbătorită la un restaurant de lux din București, unde Adi și Sandra așteaptă în jur de 3-400 de invitați.
Inițial, marele eveniment era programat într-o vineri, pe 6 octombrie. ”Preotul nu a fost de acord cu această zi”, au explicat pentru ”Libertatea” surse din familie. Așa că Adrian Mutu a amânat nunta cu Sandra pentru 15 octombrie!
Sandra şi Adi Mutu au făcut cununia civilă de Ziua Îndrăgostiților, iar acum se pregătesc intens de cea religioasă.
Pentru fostul fotbalist, este a treia căsătorie, după cea cu Alexandra Dinu, cu care are un băiat, Mario (16 ani), şi cea cu Consuelo Matos, cu care are două fete, Maya (8 ani) şi Adriana Lea (10 ani).
Adrian Mutu şi Alexandra Dinu s-au căsătorit în 2001, la scurt timp după ce fotbalistul  făcuse pasul spre campionatul Italiei, Serie A. La scurt timp s-a născut Mario, însă chiar şi aşa relaţia dintre cei doi nu a rezistat, iar în 2003 au decis să divorţeze.
Doi ani mai târziu fostul jucător şi-a întemeiat o nouă familie împreună cu superba Consuelo Matos Gomez. Mutu are cu aceasta două fete, pe Adriana şi pe Maya Vega. Adi s-a separat și de dominicancă, iar pe 14 februarie s-a căsătorit civil cu Sandra Baghici. Pe 14 aprilie li s-a născut primul lor copil, Tiago.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea