A venit toamna! Toamna piteșteană!

Vineri, 6 octombrie, în Piața Vasile Milea, primarul Cornel Ionică, în calitatea sa de organizator, a deschis Târgul ”Toamna Piteșteană”, o manifestare tradițională organizată de de Primăria Pitești. Manifestarea reunește producători și comercianți locali dar și din alte zone, oferta de produse fiind extrem de variată: de la fructe și legume de sezon, până la produse tradiționale românești ce pot fi degustate sau cumpărate. Nu lipsesc pastrama și mustul, fructele proaspete – dar și uscate, și nici grătarele încinse.
La deschiderea evenimentului au fost prezente numeroase oficialități alături de amfitrioni (primarul Cornel Ionică, viceprimarul Sorin Apostoliceanu). Este vorba de senatorii Cristina Stocheci, Șerban Valeca și Gheorghe Marin, de deputații Nicolae Georgescu și Nicolae Velcea, președintele CJ Argeș, Dan Manu și prefectul Emilian Dragnea. Invitatul special a fost Dima Floricel Mareș, secretar de stat în Ministerul Agriculturii.
Atmosfera, pe durata întregului week-end, a fost  întreținută de numeroase spectacole de folclor și muzică ușoară. În cadrul spectacolelor de folclor au susținut  recitaluri Taraful „Zavaidoc”, Valentin Grigorescu și Grupul Vocal „Zavaidoc”, Violeta Dincă, Rodica Oprican, Nelu Stan, Cristina Voicu, Elena Dima, Iulian Ghiță, Nicu Spânu, Nina Sibiceanu, Alin Matei, Mariana Popa, Diandra Popaiacu, Luiza Paca, Mioara Raica, Alin Pavelescu, Cristina Udrea, Ansamblul Folcloric de Copii „Zavaidoc”, Ansamblul Folcloric „Doruri Argeșene”. La spectacolele de muzică tânără au concertat  Tiberiu Hărăguș și Grupul Folk „P620”, Cezar Ion Mircea, Georgiana Costache, Ștefania Costache, Mara Ion Mircea, Ioana Alexandra Guțu, Andreea Dinuț, Ana Manole, Anemona Olteanu, Alexandra Voinicilă, Valentin Poienariu, Trupa rock „RANA”.
Piteștenii sunt așteptați la ”Toamna Piteșteană”, în Piața Vasile Milea, până pe 15 octombrie, după care comercianții vor putea fi găsiți, până pe 30 octombrie, la piața de gross din zona Bowling.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea