Designerii auto și-au imaginat o variantă Dacia Duster Sport

Designerul maghiar X-Tomi a realizat o randare a unui ipotetic Dacia Duster GT, care beneficiază de bare de protecție sportive, jante de mari dimensiuni și elemente negre de caroserie. Noua generație Dacia Duster a avut premiera mondială cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt din luna septembrie, iar principalele noutăți au fost introduse la interior. În schimb, designul a rămas în mare parte același, în special datorită faptului că este apreciat și în prezent de clienți.
De curând, designerul auto maghiar X-Tomi, cunoscut pentru numeroasele "desene" pe care le publică cu regularitate cu modele dintre cele mai diverse, și-a imaginat o versiune sportivă a modelului fabricat la Mioveni.
Așa a apărut Dacia Duster GT, care în viziunea lui X-Tomi beneficiază de câteva elemente stilistice care îl scot în evidență comparativ cu versiunea tradițională. Este vorba în principal despre o bară de protecție cu design mai agresiv, dar și de jante de mari dimensiuni și elemente negre, care se îmbină cu nuanță de albastru aleasă pentru caroserie. De asemenea, același X-Tomi a realizat și o versiune digitală cu 3 uși pentru noul Duster, una care păstrează însă o bună parte din designul noii generații.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea