Școala de Muzică ”Gheorghe Gomoiu'' primeşte înscrieri pentru cursuri de nai!

# Tradiţii respectate şi, mai nou, cultivate!
Aşa cum am anunţat, la începutul acestei luni şi-a deschis porţile, la Călinești, pentru iniţierea tinerelor vlăstare, Şcoala de Muzică ”Gheorghe Gomoiu”. Situată într-o clădire nouă, special construită de Sorin Gomoiu, fiul cel mic al regretatului dirijor,  instituția nou înființată a pornit  în anul școlar 2017-2018 cu secții de:  canto popular, pian,  orgă, saxofon, vioară, chitară și muzică ușoară.

Înscrieri peste așteptări

Programate inițial a se face  până la data de 22 septembrie 2017,  în vederea începerii cursurilor pe data de 1 octombrie 2017, înscrierile s-au dovedit a fi peste așteptările inițiale. Semn că există cerere și dorință pentru un act cultural de calitate, un act cultural organizat și care să beneficieze de îndrumători de calitate. Frecvența este de o dată pe săptămână pentru fiecare elev și este valabilă pentru toate secțiile. Cursurile sunt concepute astfel încât fiecare elev să beneficieze de oră în regim individual, adică un singur elev la un singur profesor. Cei din urmă sunt, toți, absolvenți de Conservator. Cursanții își vor putea înregistra piesele gratuit  – în aceeași clădire fiind un studio de înregistrări în construcție.

Sebi David, managerul școlii, vine cu o noutate: ”Vom incerca să inițiem și cursuri de nai!”

Succesul inițial înregistrat, prin înscrierea a aproape 100 de copii la cursuri, trebuie susținut. Tânărul Sebi David anunță, astfel, inițerea unui nou curs, și anume cel de nai: ”Școala de muzică ”Gheorghe Gomoiu” este deja funcțională, am înscris aproape 100 de copii. De la 1 noiembrie intenționăm și deschiderea unei secții de nai, un instrument drag nouă, românilor, un instrument cu rădăcini adânci în istoria și devenirea noastră.”
Felicitări! Cei interesați pot solicita relații suplimentare la 0746 738 321.
S.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea