RISE Project publică lista impresionantă a proprietăților firmei Tel Drum și a sateliților acesteia

# Cele mai multe proprietăți identificate sunt în Teleorman, în Turnu Măgurele și Alexandria, dar pe hartă apar și imobile din județul Argeș.
RISE Project publică, într-o amplă documentare, proprietățile identificate ca aparținând firmei Tel Drum, firmă despre care se spune că ar fi a liderului PSD, Liviu Dragnea. Culmea, printre proprietățile identificate, atât aparținând Tel Drum cât și sateliților acesteia, apar și câteva din județul Argeș.
Este vorba de firma Interfrigo. În Turnu Măgurele apare în schemă firma Interfrigo Logistics SRL. Aceasta a cumpărat două spații cu vad comercial situate pe una din pietonalele din oraș.

Firma Interfrigo Logistics a fost înființată în 2009 și istoricul acționarilor arată o legătură directă cu Ștefan Valentin Dragnea, fiul șefului PSD. Interfrigo Logistics SRL, conectată de fiul lui Liviu Dragnea, apare și în Pitești. Aici firma deține un apartament și spațiile fostei Ciprom SA, o companie de stat producătoare de echipamente industriale.

CLICK AICI PENTRU A VIZUALIZA DOCUMENTELE

Pe baza documentelor oficiale, analiștii RISE Project au pus pe o hartă interactivă o parte din cele aproape 200 de proprietăți, cu suprafață totală de peste 800 de ha, pentru a contura dimensiunea afacerii imobiliare a grupării Dragnea. Alături de acestea, firmele care gravitează în jurul șefului PSD au în concesiune alte mii de hectare. Terenurile unor foste ferme de stat, spații comerciale, clădiri industriale, clădiri de birouri și o casă de protocol sunt doar câteva din cele aproape 200 de proprietăți deținute de Tel Drum și  de alte trei firme conectate la mezinul familiei Dragnea.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea