Cartea Recordurilor! Primarul din Băbana s-a dat în judecată pe el însuși

La Tribunalul Argeș s-a judecat, în luna septembrie, un dosar în care primarul de la Băbana, Bebe Ivan, a fost și reclamant și pârât, în același timp. Este vorba despre un litigiu privind Legea Nr.188/1999 privind statutul funcționarilor publici. Edilul Bebe Ivan a cerut în instanță emiterea unor dispoziții anuale de acordare spor de dificultate 50% pe ultimii trei ani și jumătate. Pe 25 septembrie Tribunalul Argeș a admis acțiunea. Decizia nu este definitivă. „Admite acțiunea formulată de reclamantul Ivan Vasile Bebe, în contradictoriu cu pârâții Unitatea Administrativ-Teritorială UNITATEA Comuna Babana, reprezentată de Primar, Primăria Com. Băbana și Primarul Com. Băbana. Obliga părâții să emită, respectiv să plătească dreptul derivând din Dispoziția prin care să i se acorde reclamantului indemnizația reprezentând spor lunar de dificultate de până la 50% din indemnizația corespunzătoare funcției de primar, pentru perioada 27.06.2013 – 01.02.2017 . Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare”, se arată în hotărârea instanței.

Bebe Ivan: „Este vorba de 8.000 de lei, dar sunt banii care mi se revin!”

„Am câștigat la instanță în primă fază. Eu fac parte din Comisia de fond funciar pentru că noi de patru ani de zile nu am văzut nici un leu. Toți primarii din toate județele, din care 14 din Argeș, au reclamat în instanță aceste drepturi. Singurul care a rămas am fost eu. Eu puteam să iau acești bani doar dacă aveam hotărâre judecătorească. E vorba de o sumă mică. E în funcție de numărul de ședințe. În total, pe ultimii trei ani este vorba de 8.000 de lei, dar sunt banii care mi se revin!”, a precizat primarul Bebe Ivan.
Este curios dacă, în termen, cineva va face recurs. Iar cea mai tare chestie ar fi ca însuși primarul să facă recurs. Așadar, Bebe Ivan a câștigat, iar primarul Bebe Ivan a pierdut. Dacă însă recursul va fi admis, primarul Bebe Ivan va câștiga, iar Bebe Ivan... nu contează!...
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea