Un TIR marca Mercedes a intrat în sediul Dolo Trans Olimp!

# O parte din cabina TIR-ului este în recepția firmei
Un cap tractor marca Mercedes a intrat, așa cum am menționat și în titlu, în sediul din DN 65B al Dolo Trans Olimp. O parte din cabina acestuia este chiar în zona de recepție a firmei. Și stă cuminte, după ușă, așa cum se vede și din imaginea alăturată. A fost adăugat de conducerea firmei ca element de design, fiind, totodată, sugestiv pentru domeniul principal de activitate al Dolo Trans Olimp.

TIR-ul din recepție este cu atât mai surprinzător cu cât se identifică cu cele parcate afară, atât prin marcă, culoare cât și prin numărul de înmatriculare atașat.
Dolo Trans Olimp a debutat pe piața transporturilor de mărfuri pe distanțe lungi la finalul anului 2011 cu opt camioane. Firma, cu sediul în Pitești, a reușit în 2014 o cifră de afaceri de 38 milioane lei, iar în prezent numără aproximativ 300 de angajați. Anul trecut a înregistrat o cifră de afaceri de 55,2 mil. lei, în creştere cu 46%, iar pentru perioada următoare, estimarea este de 135 milioane de lei. Camioanele achiziționate de Dolo Trans Olimp utilizează sistemul de telematică FleetBoard, un sistem inovator care furnizează informaţii despre localizarea şi traseul urmat. Împreună cu PowerShift 3, sistemul FleetBoard folosește hărți digitale și poziționarea GPS pentru a adapta consumul de combustibil în raport cu distanţa pe care camionul o are de parcurs. Majoritatea camioanelor sunt Euro 5, Euro 5 EEV și 6. De asemenea, compania condusă de Cristian Dolofan are încheiate contracte de colaborare cu mari case de expediții, printre ele fiind DHL, Gefco România și chiar Rhenus Logistics. Flota în continuă creștere și companiile de transport colaboratoare oferă firmei argeșene Dolo Trans Olimp capacitatea de a adapta cerințelor cu ușurință, o diversitate de soluții de transport și flexibilitate serviciilor către clienți de talie internațională
„În anul 2016, am investit în flotă, ajungând la 310 camioane, am modernizat service- ul propriu și am implementat un sistem de planificare a resurselor întreprinderii (ERP) specializat pe segmentul transporturilor. Am finalizat un sediu nou în Pitești și am format o echipă de oameni bine pregătiţi la nivelul birourilor”, declara Cristian Dolofan, explicând în ce a constat activitatea societăţii în cel mai bun an al său, când practic și-a triplat cifra de afaceri, care de la 55 milioane pe an a ajuns la peste 157 milioane lei, profitul crescând și el cu 50 de procente.


Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea