Aurelian Gheorghe, fostul manager al Spitalului Județean - consilierul președintelui CJ Argeș

După ce Aurelian Gheorghe s-a pensionat la limită de vârstă, acesta a fost nevoit să renunțe la șefia Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti, în locul său fiind numită Adriana Molfea, consilier juridic în cadrul Consiliului Județean Argeș. Aurelian Gheorghe de profesie inginer, a fost desemnat să ocupe postul de manager pentru a se ocupa de mai multe proiecte ce priveau unitatea spitalicească, fiind la conducerea spitalului de aproximativ un an.
Se pare că acesta a fost unul dintre oamenii de încredere ai lui Dan Manu, mai ales că după pensionare Aurelian Gheorghe a fost preluat în continuare în echipa președintelui CJ Argeș fiind numit consilier, cu o jumătate de normă. Argumentația lui Dan Manu în privința numirii  lui Aurelian Gheorghe în funcția de consilier personal a constat în faptul că acesta are o mare experiență în implementarea proiectelor finanțate din fonduri europene, iar în spital au fost începute mai multe astfel de proiecte.
Unul dintre proiectele la care acesta și-a adus contribuția fostul manager a fost cel privind “Consolidarea și reabilitarea Spitalului Județean de Urgență Pitești”, proiect la care președintele CJ Argeș a semnat, săptămâna trecută, contractul de finanțare cu o valoare totală de peste 78 milioane de lei. Un alt proiect la care Aurelian Gheorghe lucrează în continuare este cel privind extinderea Spitalului Județean.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea