Ducele de Albota: Hai să nu sărim pe parlamentari și să-i tăvălim... Să nu îi transformăm în niște ținte!...

# Ion Dumitru: ”Teama mea nu e de dumneavoastră, teama mea e tot de idiotul de `colo!...”
La ședința de joi a Colegiului Prefectural, desfășurată în sala mare a C.J. Argeș, s-a produs o minune. Ducele de Albota nu a criticat pe nimeni, din contră, a ținut să calmeze spiritele destul de încinse privitoare la parlamentarii județului, care, o dată la patru ani, îi satură pe edili de promisiuni, după care dispar la București.
Președintele filialei județene a Asociației Comunelor Argeș, Ion Dumitru, s-a arătat împăciuitor cu privire la conflictul ce mocnește între primari, pe de o parte, și parlamentarii județului, pe de alta. Ion Dumitru: ”Am luat legătura cu domniile lor. Și vă garantez că vor veni la întâlnirile noastre. Rugămintea mea este, însă, cea de a nu sări pe ei să îi tăvălim. Haideți să nu îi transformăm în niște ținte, așa cum a fost ultima dată, la Mioveni. Ei nu pot să facă tot ce vrem noi, tot ce le cerem noi. Dar pot să încerce. Ei vin să le spunem, să încerce să facă inițiative parlamentare. Haideți să nu îi mai tăvălim, că, până la urmă, tot noi i-am ales.”
Ducele de Albota și-a încheiat discursul în stilu-i caracteristic: ”Teama mea nu e de dumneavoastră, teama mea e tot de idiotul de `colo (primarul de la Micești, Dumitru Voicu, n.r.), că ăla cine știe ce mai face...” L.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea