Lucrările la Grădina de Vară vor fi gata… la vară!

# Afiș la intrare: Aruncați gunoiul la coș! - și promisiunile politicienilor tot acolo!
Grădina de Vară a Piteștiului, spațiu care, și după 20 de ani de nefolosire, este prezentă în memoria locuitorilor, reprezintă unul din exemplele de proastă guvernare, în special pentru fosta șefie a CJ Argeș. Câștigată în instanță cu câțiva ani în urmă, Grădina de Vară a beneficiat de totala nepăsare a pesedistului Florin Tecău. Acesta a preferat să îndese bani în proiectul de la Molivișu, un dezastru financiar, lăsând actualei guvernări ocazia de a se face de râs și aici.
Conform declarațiilor din luna martie a.c. ale președintelui Dan Manu, lucrările ar urma să fie gata la toamnă, iar Grădina de Vară ar urma să găzduiască din nou spectacole de teatru, muzică şi divertisment în aer liber, ca în vremurile bune...
“Ne dorim ca în acest an să ne putem bucura de spectacole în aer liber la grădina de vară din spatele Bibliotecii Judeţene, iar dacă lucrările vor fi finalizate mult mai repede decât termenul iniţial, ar putea exista şansa de a organiza Sărbătorile Argeşului şi Muscelui, precum şi Festivalul Carpaţi pe scena ce va fi proaspăt reamenajată”,  declara, în luna mai, vicepreşedintele CJ, Simona Brătulescu, în primăvară. Sub egida CJ Argeş, Centrul Cultural Judeţean ar fi trebuit să organizeze aici, în zilele de 26 şi 27 august, două „Seri de cinematecă”, însă evenimentul a rămas cu onoarea nereperată.
Încă se muncește la Grădina de Vară, deși vara s-a dus de mult. O încercare de a o vizita s-a lovit de o poartă ruginită, închisă. Pe acesta, anunțul ”Aruncați gunoiul la coș!”. Da! La fel și cu promisiunile politicienilor noștri!

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea