Comesad Drumuri modernizează parcările şi trotuarele din zona blocurilor D şi E din Bascov

Licitaţia pentru atribuirea lucrărilor de modernizare a parcărilor şi trotuarelor din zona blocurilor D şi E a fost finalizată. În aceste condiţii, aşa cum a anunţat primarul Gheorghe Stancu, lucrările vor fi demarate începând din această toamnă.
Proiectul, în valoare de aproximativ 650.000 de lei fără TVA, prevede reabilitarea parcărilor, trotuarelor, aleilor carosabile şi pietonale din zona blocurilor D1, D2, E1, E2 şi E3.
Investiţia este cuprinsă în Strategia de dezvoltare locală a comunei Bascov pentru perioada 2014-2020, în aceeaşi linie fiind realizat anul trecut un proiect similar în zona blocurilor A, B şi C, astfel că proiectul actual se doreşte, practic, o continuare a lucrărilor începute anterior, pentru îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă a locuitorilor din zona centrală a comunei Bascov.
Totodată, prin aceste lucrări se vor asigura nevoile şi solicitările funcţionale specifice, şi anume: asigurarea desăşurării circulaţiei rutiere şi pietonale în condiţii de siguranţă şi confort, îmbunătăţirea elementelor geometrice atât în plan orizontal cât şi vertical, eliminarea disconfortului cauzat de stagnarea apelor pe carosabil şi în zona trotuarelor, îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă a locuitorilor din zonă prin asigurarea unui confort optic, delimitarea şi marcarea locurilor de parcare, semnalizarea rutieră corespunzatoare a zonei. Firma care va efectua lucrările, ca urmare a desemnării drept câştigătoare a licitaţiei, este Comesad Drumuri.
Dacă vremea va permite, este foarte probabil ca proiectul să fie realizat mult mai repede decât era preconizat, chiar până la sfârşitul acest an.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea