Stelică Crăciun exclus din PDL şi din Consiliul Local Mărăcineni

Lovitură de graţie pentru Stelică Crăciun. Săptămâna trecută la Mărăcineni a avut loc şedinţa lunară a Consiliului Local. Toate bune şi frumoase, mai ales pentru Stelică Crăciun, care avea o bună ocazie de a mai face puţin scandal prin primărie. La punctul diverse, primarul Niculae Şerban i-a pus în braţe consilierului Crăciun hârtia de retragere a sprijinului politic semnată de preşedintele PDL Argeş, Mircea Andrei. Fostul

consilier local a plecat cu coada înre picioare, fiind simgura şedinţă la care nu a mai putut comenta nimic. Membrii BPJ ai PDL ne-au spus că domnul Crăciun a fost exclus din partid cu un număr mare de voturi, fiind doar 3 abţineri.
Mircea Andrei: „Conflictul cu preşedintele organizaţiei de la Mărăcineni ne-a făcut să luăm această decizie. Domnul Stelică Crăciun nu a înţeles că acolo este un preşedinte de organizaţie pe care trebuie să-l ajute, nu să-l strice. El făcea comentarii aiurea, într-un cuvânt, tulbura organizaţia de la Mărăcineni. El trebuie să înţeleagă că în PDL Argeş lucrurile sunt foarte stricte. Un om bun, dar care este conflictual, poate strica lucrurile, iar BPJ Argeş nu permite acest lucru.”
Locuitorii din Mărăcineni aveau pe buze toţi numele senatorului Mircea Andrei, căruia îi mulţumeau pentru decizia luată. Această decizie i-a adus mulţi simpatizanţi în Mărăcineni senatorului. Mulţi nici nu auziseră de acest nume până acum, dar au spus că dacă senatorul a luat această decizie, înseamnă că este un om corect. M.S.


Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea