Doi piteșteni au dezvoltat o reţea cu peste 20 de benzinării

# Compania are, în momentul de față, 150 de angajați
Dan şi Ovidiu Ungureanu, doi fraţi ingineri din Piteşti, au raportat în 2016 afaceri de 50 mil. lei şi un profit de 1,8 mil. lei dintr-o reţea de peste 20 de benzinării partenere Rompetrol. Compania Pro Speranţa are circa 150 de angajaţi şi şi-a început activitatea prin montarea de instalaţii GPL pe autoturisme.
”Anul acesta am mai deschis o staţie, pe drumul spre Curtea de Argeş, şi suntem în continuare în dezvoltare“, spune Dan Ungureanu, unul dintre acţionarii companiei, pentru zf.ro.
El spune că GPL-ul, care se găseşte în staţiile administrate de companie, este un combustibil tot mai căutat, ţinând cont că are preţuri la jumătate faţă de carburanţii clasici. Un litru de GPL costă circa 2,4 lei, în condiţiile în care unul de benzină este 5,15 lei/litru, iar unul de motorină costă 5,21 lei/litru, potrivit unor date  Rompetrol. Anul trecut, Pro Speranţa a vândut aproape şapte milioane de litri de GPL, în vreme ce vânzările de benzină şi motorină sunt de 7,2 milioane de litri anual. Astfel, GPL-ul generează vânzări anuale de 16,8 milioane de lei, iar benzina şi motorina aduc în medie 37 de milioane de lei, potrivit calculelor zf.ro pe baza datelor oferite de companie.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea