Lucrări de drenaj a apelor pluviale la Albota

# Prestigioasa firmă Comesad, executanta lucrării, ca de obicei, la înălțime
Deși este la al șaselea mandat, primarul Ion Dumitru încă reușește să surprindă. Pentru că nu s-a plafonat în biroul său de la etajul I al instituției pe care o conduce. Pentru că, deși  în convalescență, s-a înscris, vara trecută, într-o cursă electorală obositoare. Pentru că, mai mult, a preluat șefia filialei județene a Asociației Comunelor din Argeș.
Și pentru că, săptămâna trecută, pe un frig tăios, supraveghea, răbdător, lucrările de drenaj efectuate de, poate, cea mai serioasă firmă din domeniu, Comesad. Este vorba de adâncirea și betonarea unui șanț din satul Mareș, șant care, la fiecare ploaie mai serioasă, deversa cantități serioase de apă pe drum dar și în curțile sătenilor. Totodată, s-a început montarea unui tub de trecere către  drumul ce unește satul Mareș de Arnota.
Ion Dumitru: ”Muncim, pentru că vremea încă ne permite. Betonăm șanțul, punem pod și asfaltăm drumul către Arnota. După cum vedeți, zona are apă și gaze, asfaltul este bun, iar canalizarea urmează. Asta înseamnă civilizație, asta înseamnă confort. Veți vedea, după asfaltare, că spre Arnota vor începe construcții de locuințe, zona va deveni mult mai atractivă...”
Întreaga zonă Mareș a fost recent asfaltată. Marginile drumului au fost flancate de șanțuri betonate, iar în dreptul fiecărei gospodării a fost construit pod de acces, având ca fundament tuburi de beton cu deschidere generoasă, pentru a împiedica blocarea apelor provenite din ploi.
Laurențiu Stoica

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea